Loopaccessoires en -voeding

Loopaccessoires en -voeding

Lopen is uiteraard aangenamer met de juiste accessoires! Bij DECATHLON bieden we een uitgebreid gamma van loopaccessoires. Naast een uitgebreid gamma loophorloges van merken zoals Polar, Garmin en Fitbit, vind je evenwel accessoires die bescherming bieden tegen de zon en de kou. Kalenji ontwikkelde ook heel wat verschillende draagaccessoires om niet enkel je smartphone of sleutels mee te nemen op je loopjes, maar ook om alle voeding en drank die je nodig hebt handig op te kunnen bergen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Visibility
Zien en gezien worden! Loopverlichting
Verbeterd dankzij uw beoordelingen
€3500
€4000
€700
€500
€4000/KG
BEST BEOORDEELD
€3600
€3659/KG
€750
€3349/KG
BEST BEOORDEELD
€550 −9%
€500
*Van ‪8/9/2023‬ tot ‪6/10/2023‬
€3031/KG
4.4/5 Op basis van 71281 Beoordelingen in de winkels en online

LOOPACCESSOIRES OM JE BETER TE HELPEN LOPEN


Hoewel running één van de sporten is waarvoor de minste uitrusting nodig is, zijn er enkele accessoires die je het leven een stuk gemakkelijker kunnen maken. Bij hardlopen in de buitenlucht worden we immers snel geconfronteerd met enkele obstakels. De weersomstandigheden zoals regen, kou of zon hebben een directe impact op onze loopprestaties. De ondergrond waarop we lopen speelt ook een rol, want de belasting van onze gewrichten is niet dezelfde als we op asfalt, gras, schors of zand lopen. Bovendien moeten we ook onze leeftijd en lichamelijke conditie in de gaten houden. Daarom biedt DECATHLON een gamma kwaliteitsproducten en accessoires aan om lopers van alle niveaus te helpen met hun sportieve uitdagingen.


WAT BEDOELEN WE MET LOOPACCESSOIRES?


Hoewel een paar loopschoenen en sportkleding (heren, dames of kinderen) voldoende kunnen zijn om je kilometers af te leggen, zijn er enkele accessoires die je hardlooptocht (nog) aangenamer kunnen maken. Zo kunnen inlegzolen voor lopers je schoenen comfortabeler maken, kun je met een looparmband je benodigdheden bij de hand houden en kan een drinkrugzak je beste vriend zijn bij langere duurlopen of wanneer je gaat lopen op zwoele zomerdagen. Uiteraard heeft elk accessoire zijn eigenschappen en is het niet in alle situaties nuttig. We raden je aan je keuze te maken gebaseerd op jouw eigen behoeften.


KLEINE RUNNING ACCESSOIRES DIE EEN GROOT VERSCHIL KUNNEN MAKEN


Zonnebrillen, zonnekleppen en petjes kunnen beschermen je tegen de zon tijdens het lopen. Heb je lang haar of loopt het zweet je in de ogen, dan is een hoofdband voor lopers de ideale oplossing om het zweet te absorberen en je haar op zijn plaats te houden. Bij koud weer zijn handschoenen, mutsen en hoofdbanden de beste manier om je lichaam warm te houden en te voorkomen dat je loopje een thermische beproeving wordt.


ONZE RUNNING ACCESSOIRES ZIJN GETEST EN GOEDGEKEURD DOOR EXPERTS


Bij Decathlon werken we elke dag samen met professionals en hardloopliefhebbers om onze producten te ontwikkelen en te verbeteren. Bovendien testen wij elk van onze producten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de eisen van alle gebruikers, van beginners tot extreme trailrunners. Onze loopkledij en loopaccessoires worden getest in het laboratorium door professionals, maar ook in reële omstandigheden door running liefhebbers zoals jij.


Laat ze kiezen