Trailrunning kledij heren

Trailrunning kledij heren

Ons aanbod trailkledij voor heren zorgt ervoor dat je in alle comfort de natuur kan ontdekken. Onze trailkledij werd niet enkel ontwikkeld voor alle weersomstandigheden maar heeft ook de nodige opbergruimte. Ontdekt voor ieder wat wils, ongeacht de afstand van je trails of je niveau.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
€3999 −25%
€2999
*De uitverkoop begint op 12/9/2023
4.5/5 Op basis van 9162 Beoordelingen in de winkels en online

LOOPKLEDIJ VOOR HEREN SPECIAAL GEMAAKT VOOR TRAIL RUNNING


Lopen in de natuur over onverharde wegen vereist natuurlijk speciale loopschoenen geschikt voor trail, maar ook een aangepaste uitrusting en loopoutfit. Want hoewel trailrunning in de bergen of bossen naar avontuur smaakt, mag je niet uit het oog verliezen dat de verkeerde uitrusting er snel een nachtmerrie van kan maken! Kies daarom tijdens je trailruns voor soepele en comfortabele loopkleding van goede kwaliteit, zodat je de verwachte prestaties kunt leveren.


KENMERKEN VAN LOOPKLEDIJ VOOR MANNEN DIE TRAILS LOPEN


Voor elke sport zijn er specifieke en aangepaste outfits, en trail running is geen uitzondering op die regel. Maak de beste keuze voor je trailoutfit door rekening te houden met de volgende kenmerken en voordelen:

  • Comfort: ga voor herenkleding die je bewegingen niet beperkt en de huid niet irriteert tijdens het lopen;
  • Lichtheid: herenkleding voor trail moet licht genoeg zijn om de bewegingen niet te verzwaren en prestaties te vergemakkelijken;
  • Ademend vermogen : herenkleding voor trail moet zweet afvoeren om ongemakken te voorkomen en oververhitting tegen te gaan;
  • Vochtbeheer: herenkleding voor trail moet ervoor zorgen dat zweet snel naar buiten kan worden afgevoerd;
  • Schuurbestendigheid: herenkleding voor trail moet bestand zijn tegen de uitdagende omstandigheden die op het parcours kunnen voorkomen (takken, rotsen, stenen, enz.);

Naast de kenmerken hierboven genoemd, kan herenkleding voor trail je beschermen tijdens het lopen bij slecht weer (wind, regen, sneeuw). Vergeet, afhankelijk van het seizoen, ook niet om je te beschermen tegen de zon (petten, mutsen en hoofdbanden, zonnebrillen, enz.).


HERENKLEDING VOOR TRAIL KOPEN IN FUNCTIE VAN HET WEER


In de zomer moeten je t-shirts voor trail en je leggings of broeken voor trail ademende eigenschappen hebben. Ze voeren transpiratie af en houden je lichaam droog. Vermijd zoveel mogelijk katoenen loopkledij, omdat die de neiging heeft vocht vast te houden en je daardoor snel koud krijgt.


In de winter kies je best voor isolerende en ademende trailkleding voor heren om zweet af te voeren en je lichaam droog te houden. Als het (erg) koud is, aarzel dan niet om laagjes aan te trekken. Voor maximale bescherming draag je best een muts, oorbeschermers en een nekwarmer, tenzij je loopjasje een voldoende hoge kraag heeft. Loophandschoenen zijn voor trailrunning in de winter zeker geen overbodige luxe.


HERENKLEDING VOOR TRAIL KOPEN BIJ DECATHLON


Begin je met trail, loop je recreatief of loop je trailwedstrijden? Bij Decathlon kan je herenkleding voor trail kopen in verschillende maten, ontwerpen en kleuren. En omdat alle trailers moeten kunnen profiteren van een topuitrusting naargelang hun behoeftes, selecteren wij bij onze partners extra trailartikelen voor een zo eerlijk mogelijke prijs. Kies dus jouw trailkleding voor mannen of vrouwen ook uit de grote merken op de markt: Adidas, Bodycross, Ogarun…


Laat ze kiezen