Accessoires voor wingfoil

Accessoires voor Wingfoil

Ontdek hieronder ons aanbod accessoires om te wingfoilen: pompen (handpomp of elektrisch), compressietassen, boardbags, en reparatiesets.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Vanaf
€9000 −10%
€8100
*Van ‪19/9/2023‬ tot ‪1/11/2023‬
BEST BEOORDEELD
€4000
Wingfoil heup leash 7 mm / 280 cm
SIDE ON

Wingfoil heup leash 7 mm / 280 cm

5/5 (1 reviews)
Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
BEST BEOORDEELD
€1200
3.5/5 Op basis van 852 Beoordelingen in de winkels en online

WINGFOIL: UNIEKE ACCESSOIRES VOOR EEN UNIEKE WATERSPORT


Wingfoil is een vrij nieuwe watersport die razendsnel aan populariteit wint. Of je nu beginner of ervaren bent, bepaalde accessoires zijn onmisbaar voor een positieve wingfoil-ervaring.


Een pomp

Voordat je de golven op gaat (en de lucht in gaat), moet je eerst je vleugel of wing opblazen, alsook je board als deze opblaasbaar is. De pompen die ontworpen zijn voor wingfoil en andere watersporten, zoals SUP of kitesurfen, voeren de taak snel en efficiënt uit. Ze zitten boordevol hightech functies zoals drukdetectie en de mogelijkheid om snel op te blazen. De handpompen, hogedrukpompen en elektrische pompen zorgen ervoor dat je met een stevig opgeblazen vleugel en plank de golven kunt trotseren.


Een leash voor je board

Wanneer je boven het water uit zweeft, is het belangrijk om je vast te maken aan je board of wing om te voorkomen dat je ze kwijtraakt in de turbulente omstandigheden. Een wingfoil leash zorgt ervoor dat je veilig verbonden blijft aan je board. Zo’n leash is gemaakt van duurzame materialen en uitgerust met geavanceerde veiligheidssystemen zodat je je zorgeloos kunt concentreren op het wingfoilen.


Een footstrap of voetband

Voor optimale controle over je board tijdens het wingfoilen, zijn footstraps (voetbanden, vastgeschroefd aan de voor- en achterkant van het wingfoil board) waardevolle bondgenoten. Dankzij hun ergonomische en comfortabele ontwerp zorgen ze ervoor dat je een stabiele positie kunt behouden en voldoende kracht kunt zetten tijdens een manoeuvre. Of je nu krappe bochten of spectaculaire sprongen wilt maken, Footstraps zijn jouw partners bij het verleggen van je grenzen.


Transporttassen speciaal voor wingfoil

Het beschermen van je waardevol wingfoilmateriaal is een topprioriteit. Tassen en hoezen speciaal ontworpen voor wingfoil bieden optimale bescherming tegen schokken, krassen en allerlei omstandigheden. Je kunt je uitrusting dus met het volste vertrouwen vervoeren, of het nu voor een korte vlucht op zee of een langdurig wingfoil-avontuur is.


Een herstelkit of reparatieset

Wanneer het onverwachte gebeurt en je vleugel schade oploopt, is het essentieel om een ​​reparatieset bij de hand te hebben. Deze herstelkits bevatten alles wat je nodig hebt om tijdelijke reparaties ter plaatse uit te voeren, zodat je niet hoeft te stoppen met wingfoilen.


ACCESSOIRES VOOR WINGFOIL KOPEN BIJ DECATHLON


Accessoires voor wingfoil spelen een belangrijke rol om deze toch wel extreme sport te beoefenen. Van de leash om je board niet kwijt te raken tot een transporttas om je vleugel te beschermen, elk accessoire draagt ​​bij aan een positieve wingfoil-ervaring. Bij Decathlon kan je accessoires voor wingfoil kopen, zodat je met vertrouwen kunt starten of vooruitgang boeken in één van de meest opwindende watersporten.


Laat ze kiezen