Beschermingsmateriaal

Beschermingsmateriaal voor wingfoil

Bij het wingfoilen, net zoals bij elke actiesport, is er altijd enig risico aanwezig. Gelukkig bestaat er materiaal om die risico’s te beperken. Ontdek hieronder ons beschermingsmateriaal om te wingfoilen: helmen, zonnebrillen, impactvesten en vleugelflotatievesten.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
BEST BEOORDEELD
€3500 −14%
€3000
*Van ‪8/9/2023‬ tot ‪16/10/2023‬
BEST BEOORDEELD
€3000
Surfhelm zwart
OLAIAN

Surfhelm zwart

4.4/5 (62 reviews)
Morgen geleverd, indien besteld voor 20u
€9900 −10%
€8900
*Van ‪8/9/2023‬ tot ‪16/10/2023‬
BEST BEOORDEELD
€4000
BEST BEOORDEELD
€3500 −14%
€3000
*Van ‪8/9/2023‬ tot ‪16/10/2023‬
BEST BEOORDEELD
Vanaf
€9900 −20%
€7900
*Van 14/11/2022 en zolang de voorraad strekt
4.5/5 Op basis van 327 Beoordelingen in de winkels en online

BESCHERMENDE UITRUSTING VOOR MEER VEILIGHEID TIJDENS JE WINGFOIL SESSIES


Als je met een wingfoil de golven opgaat, moeten veiligheid en comfort je belangrijkste prioriteiten zijn, voordat je op zoek gaat naar sensaties. Daarom spelen beschermende uitrusting zoals een helm, een impactvest en een zonnebril een cruciale rol om de risico’s zo veel mogelijk te beperken en je ten volle te laten genieten van deze steeds populairdere watersport.


EEN WINGFOILHELM OM JE HOOFD TE BESCHERMEN


Of je het wingfoilen al onder de knie hebt of nieuw bent in de discipline, het dragen van een wingfoilhelm is een garantie voor veiligheid en gemoedsrust. In feite werkt het als een soort schild tegen schokken en botsingen. De sterke en slimme constructie absorbeert impactenergie, beschermt je hoofd en vermindert het risico op ernstig letsel. Een helm voor wingfoil is ontworpen om bescherming te bieden en tegelijkertijd een comfortabele pasvorm en bewegingsvrijheid te garanderen.


EEN IMPACTVEST ALS DRIJFHULPMIDDEL EN OM SCHOKKEN TE ABSORBEREN


Hulp bij het drijven en bescherming bij een impact, dat zijn de twee primaire doelstellingen van een impactvest voor wingfoil. Het beschermende vest zorgt voor meer veiligheid op het water door botsingen te dempen en je lichaam op het wateroppervlak te houden. Een impactvest is licht en verstelbaar, zodat je vrij kunt glijden en manoeuvreren, terwijl het risico op letsel bij een val beduidend wordt verminderd.


EEN WINGFOIL ZONNEBRIL OM JE OGEN TE BESCHERMEN EN BETER TE KUNNEN ZIEN


Gepolariseerde zonnebrillen zijn veel meer dan een stijlaccessoire; ze verbeteren je visuele ervaring enorm tijdens het wingfoilen. Door storende reflecties van het wateroppervlak weg te filteren en je ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, geven gepolariseerde brillen je helder en scherp zicht, zelfs op zonnige dagen. Ze zijn daarom een belangrijk onderdeel van je wingfoiluitrusting.


BESCHERMINGSMATERIAAL VOOR WINGFOIL KOPEN BIJ DECATHLON


Omdat Decathlon de nieuwste trends in de sportwereld volgt en de groeiende disciplines onder de aandacht wil brengen, biedt de sportwinkel of webshop je uiteraard alle beschermingsmiddelen voor wingfoil aan, evenals de nodige uitrusting en accessoires om je zo goed mogelijk te ondersteunen bij het ontdekken van wingfoil.


Laat ze kiezen