Yoga kinderen

Yoga voor kinderen

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
4.6/5 Op basis van 85 Beoordelingen in de winkels en online

WAT HOUDT YOGA VOOR KINDEREN PRECIES IN?


Ook al heeft het dezelfde naam als yoga voor volwassenen, het is duidelijk dat yoga voor kinderen enigszins verschilt qua methodes en oefeningen. Op die leeftijd gebeurt het aanleren voornamelijk door middel van spelletjes en verhalen, met makkelijk uit te voeren houdingen en een initiatie in ademhalingsoefeningen. De beoefening moet ook plezier inhouden, en voldoende ritmisch en speels zijn om de aandacht van de allerkleinsten vast te houden.


YOGA VOOR KINDEREN: EEN ACTIVITEIT MET VEEL VOORDELEN VOOR LICHAAM EN GEEST


Yoga voor kinderen is een subtiele mix van spel en ontspanning, en rijk aan belevings- en leermomenten. Op die manier is het een geweldig middel voor het verbeteren van de lichaamshouding en het bevorderen van het psychische welzijn van kinderen van kleins af aan. De beoefening ervan is ook een uitstekende manier om het ontwikkelingsproces te stimuleren en tegelijkertijd het kind toe te laten zich te ontspannen, zich beter te concentreren en contact met zichzelf te maken.


YOGA VOOR KINDEREN, EEN PERFECTE GEZINSACTIVITEIT


Een ander belangrijk voordeel van yoga voor kinderen is dat het perfect in gezinsverband kan worden beoefend. Zo wordt het een bijzonder moment van spel en ontspanning waarbij je de stress loslaat en weer in contact komt met jezelf. De kinderen kunnen dan weer hun vitaliteit en levensvreugde de vrije loop laten in een rustige en veilige omgeving.


Laat ze kiezen