Materiaal

Zwemmateriaal

Ga hier op ontdekking als je naar zwemmateriaal uitkijkt! Bekijk de producten aangeboden door Nabaiji en andere merken! Niet enkel is de korte droogtijd van ons zwemmateriaal ideaal, het is ook aanpasbaar. Hier kan je trainingsaccessoires, zwembrillen en maskers, handdoeken, badmutsen... vinden.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Zwemkledij
Zwemkledij
€700
BEST BEOORDEELD
€1800
4.4/5 Op basis van 95232 Beoordelingen in de winkels en online

WAT HEB JE ZOAL NODIG OM TE GAAN ZWEMMEN?


Heb je je zwembroek, zwembikini of badpak uitgekozen? Dan rest je nog je uitrusting te vervolledigen. Bij DECATHLON kan je tal van accessoires, groot of klein, kopen om te gaan zwemmen. Denk maar aan een sneldrogende handdoek of een paar badslippers. We stellen je ons aanbod voor zodat je zeker niet vergeet wanneer je het lokale zwembad binnenstapt.

  • Een zwembril: cruciaal als je gaat zwemmen in het chloorwater van een zwembad. Een zwembril biedt bescherming aan je ogen tijdens het zwemmen, zodat chloor, zout of andere chemicaliën jouw ogen niet kunnen irriteren. Met een zwembril kan je bovendien een pak beter onderwater kijken, ideaal voor de kinderen om te spelen of voor de baantjeszwemmers om te zien hoe ver je verwijderd bent van een medezwemmer, om zo stoten of andere ongemakkelijkheden te voorkomen. Bij DECATHLON kan je een zwembril kopen voor elk niveau, van beginner tot expert, van kinderen tot man of vrouw. Je kan kiezen tussen heldere glazen (standaardglazen) of spiegelglazen (om licht beter te reflecteren en meer privacy te geven door de ogen te verbergen). De bandjes van een zwembril zijn verstelbaar zodat de bril goed om het hoofd past.
  • Een badmuts voor zwemmen: het is niet altijd de meest populaire uitrusting voor zwemmers op het vlak van esthetiek en draaggemak. Waarom zou je dan een badmuts dragen? Er zijn verschillende redenen waarom zwemmers, zowel recreatieve als competitieve, een badmuts dragen tijdens het zwemmen: vermindering van weerstand in het water, je haar beschermen tegen chloor en verhinderen dat het in een knoop geraakt, hygiëne en bescherming tegen bacteriën, identificeren van de zwemmer bij zwemwedstrijden en tot slot lichaamswarmte behouden als je in koud water zwemt. Als je recreatief zwemt, is het een persoonlijke keuze maar zoals je ziet kan het zeer nuttig zijn om een badmuts te gebruiken. Bij DECATHLON kan je badmutsen kopen in verschillende maten en kleuren en je kan zowel badmutsen uit stof als uit silicone kopen.
  • Trainingsmateriaal voor zwemmen: zwemplanken, zwemvliezen, pull buoys, zwempaddles… bij DECATHLON vind je alle nodige trainingsaccessoires om je te helpen progressie maken in je favoriete sport zwemmen. Ideaal ook voor scholen en zwemcoaches of zwemclubs.
  • Handdoeken voor zwemmen: bij DECATHLON kan je sneldrogende microvezel handdoeken kopen die speciaal ontwikkeld zijn voor zwemmers. Je vindt ze in verschillende kleuren en maten, van S tot XL, en van verschillende merken zoals Adidas of ons eigen merk Nabaiji. Voor jonge kinderen kan je badponcho’s met capuchon kopen. En voor de dames of heren met lange haren kan je bij DECATHLON ook zachte microvezel haarhanddoeken kopen.
  • Een zwemzak: ideaal om al je gerief mee te nemen, maar niet te groot om in alle gemak je om te kleden in een kleine omkleedcabine en vervolgens je zwemtas of rugzakje in een locker op te bergen. Bij DECATHLON kan je zwemzakken kopen in verschillende vormen, kleuren en groottes. De keuze is aan jou.
  • Badslippers voor zwemmen: het dragen van badslippers doe je vooral voor de hygiëne. Badslippers voorkomen dat je in direct contact komt met de natte en misschien vuile vloer rondom het zwembad die bacteriën en schimmels kunnen bevatten. Badslippers worden om die reden ook vaak in gemeenschappelijke douches van sportclubs gedragen. Een tweede niet onbelangrijk voordeel is dat je, dankzij het rubber of ander antislipmateriaal waaruit badslippers gemaakt zijn, je veilig rondom het zwembad kunt begeven zonder uit te glijden. Badslippers voelen bovendien zacht en comfortabel aan voor je voeten. Je kan badslippers bij DECATHLON kopen van ons eigen merk Nabaiji of van je favoriete merk Adidas, Speedo, …


Daarnaast kan je bij DECATHLON nog tal van andere accessoires en zwemmateriaal vinden zoals oordopjes voor zwemmen, neusknijpers, zwemhorloges en mp3-spelers voor zwemmen, drinkbussen, proteïne repen en andere accessoires voor na het zwemmen.


Laat ze kiezen