NBA

NBA basketball

Ontdek hier al onze nieuwe NBA basketbalproducten (Lakers, Booklyn, Nets, Celtics, Warriors, Miami Heat,...) voor volwassenen en kinderen en kleed jezelf en je kinderen in de kleuren van je favoriete NBA-team! Je vindt er schoenen, kleding, ballen, petten en nog veel meer basketbalproducten van jouw favoriete NBA-team!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
€6000 −20%
€4800
*Van ‪8/9/2023‬ tot ‪7/11/2023‬
€2400 −25%
€1800
*Van ‪27/8/2023‬ tot ‪26/10/2023‬
NIEUWE COLLECTIE
€3900
€2400 −25%
€1800
*Van ‪27/8/2023‬ tot ‪26/10/2023‬
4.6/5 Op basis van 3417 Beoordelingen in de winkels en online

NBA, koningin der basketbalcompetities

De NBA, de National Basketball Association, is de belangrijkste basketbalcompetitie ter wereld. De vereniging werd in 1946 in de Verenigde Staten opgericht en heeft momenteel 30 franchises in de VS en Canada. De NBA is de heilige graal voor alle basketballers. Ze heeft de beste spelers en legendes van deze sport zien evolueren en trakteert ons elk jaar op de spannendste basketbalwedstrijden en -momenten.


Hoe werkt de NBA?

De basketbalcompetitie verloopt op een heel andere manier dan in Europa. De NBA is een gesloten competitie. Dit betekent dat, ongeacht het resultaat van het seizoen, de franchises (= teams) het volgende seizoen dezelfde zullen zijn.

De 30 franchises zijn verdeeld in 2 grote conferenties: de Western Conference en de Eastern Conference. Het seizoen is verdeeld in 3 afzonderlijke delen: het gewone seizoen, de Playoffs en de Finals.Elk team speelt 82 regelmatige seizoenswedstrijden. Aan het eind van het seizoen gaan de beste 8 teams van elke conference door naar de playoffs.De playoffs zijn per conference (Oost en West). De winnaars van de eerste ronde gaan door naar de halve finales van de conference en de winnaars van de halve finales spelen tegen elkaar in de finales van de conference. De kampioenen van elke conference ontmoeten elkaar dan in de NBA Finals. Elke matchup wordt gespeeld om de beste van zeven games en het winnende team is het eerste dat vier games wint.


Supporter voor je favoriete NBA team

Tarmak heeft in samenwerking met de NBA een exclusieve collectie basketbalkleding ontwikkeld met de populairste NBA-teams. Ontdek onze NBA-kleding, NBA-schoenen, NBA-petten en NBA-ballen om je favoriete NBA-franchise te steunen (Los Angeles Lakers, Golden State Warriors, Houston Rockets, New-York Knicks, Boston Celtics, Miami Heat, Los Angeles Clippers, Brooklyn Nets, Milwaukee Bucks).

Laat ze kiezen