Duikaccessoires

Duikaccessoires en duiktassen

Zowel in het water als aan land heb je verschillende accessoires nodig om in alle gemak te kunnen duiken! Als je met het vliegtuig reist, heb je een reistas nodig om je uitrusting te vervoeren. Je kan immers niet zonder ballast, duikmes of trapboei; die zijn onmisbaar om te duiken.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
BEST BEOORDEELD
€2500
€4000
NIEUWE COLLECTIE
€500
€5000 −16%
€4200
*Van 29/9/2023 en zolang de voorraad strekt
€5000 −16%
€4200
*Van 29/9/2023 en zolang de voorraad strekt
€2300
Bandje voor duikcomputer Puck Pro
MARES

Bandje voor duikcomputer Puck Pro

Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4.4/5 Op basis van 1435 Beoordelingen in de winkels en online

ESSENTIËLE DUIKACCESSOIRES OM JE UITRUSTING TE VERVOEREN OF OM JE VEILIGHEID TE GARANDEREN


Bij diepzeeduiken is specifieke uitrusting erg omvangrijk. De onderwaterwereld is vaak prachtig, maar kan ook erg vijandig zijn. Om ongemakken te voorkomen, moet de duiker verschillende accessoires hebben om zijn uitrusting op te bergen en te onderhouden, en om zijn leven gemakkelijker te maken en zijn veiligheid te garanderen. Deze accessoires zijn vaak eenvoudig in gebruik, maar hun afwezigheid kan een idyllische duik in een echte beproeving veranderen en zelfs je leven in gevaar brengen.


De reistas

Een duikreistas is niet alleen heel praktisch, maar vooral onmisbaar als je de wereld rondreist om de onderwaterwereld in alle uithoeken van de planeet te gaan verkennen! Tijdens je reizen moet je je materiaal inderdaad opbergen en vooral tijdens het transport beschermen. We bieden daarom een breed gamma waterdichte en grote duiktassen aan, zodat je je uitrusting kan opbergen en de veiligheid ervan kan garanderen. Ideaal dus om je duikbril, vinnen en andere duikaccessoires een plaats te geven. Je hoeft enkel nog te kiezen tussen een duiktas op wieltjes of een opvouwbare tas!


Een trapboei

Een duiker moet zijn aanwezigheid aan het wateroppervlak kunnen laten zien wanneer hij terug omhooggaat en zijn stops doet. Zo wordt voorkomen dat een boot of een jetski over hem heen vaart. Hiervoor gaat er niets boven een trapboei ! Het is een soort lange oranje boei die de duiker onder water opblaast en aan de oppervlakte laat drijven. Een touwtje, dat hij in zijn hand houdt, verbindt de boei met de duiker. Er zijn verschillende soorten trapboeien, van de eenvoudigste tot de meest geavanceerde, en in verschillende maten.


Laat ze kiezen