Maskers, vinnen & snorkels

Duikmaskers, duikvinnen en duiksnorkels

Om goed te kunnen te diepzeeduiken heb je in de eerste plaats zwemvliezen, een duikbril en een snorkel nodig. Je hebt de keuze tussen een eendelige duikbril of een duikbril met twee glazen, zwemvliezen met voetpocket of met open hiel, en dan ook nog een snorkel die je duikuitrusting afmaakt.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
VERLAAGDE PRIJS
€700
€1500
VERLAAGDE PRIJS
€2000
Verlaagde prijs voordien €2500
NIEUWE COLLECTIE
€500
Tweedehands
Nieuwprijs: €10000 −15%
€8500
Tweedehands
Nieuwprijs: €7000 −14%
€6000
€4590
4.2/5 Op basis van 4489 Beoordelingen in de winkels en online

DE JUISTE DUIKUITRUSTING VOOR MAXIMAAL PLEZIER


Diepzeeduiken is een fascinerende hobby met tal van kicks, maar om deze sport in de beste omstandigheden te kunnen beoefenen, heb je specifieke duikuitrusting nodig. Uitrusting waarmee je gemakkelijk en veilig onder water kunt ademen, zien en bewegen. Om de onderwaterwereld te kunnen verkennen, heb je daarom ABC-duikuitrusting nodig, bestaande uit een duikbril, een snorkel en duikvinnen.


EEN DUIKBRIL EN EEN SNORKEL


Kinderen vinden het heerlijk om de wereld onder het wateroppervlak te verkennen met een duikbril en een snorkel. Hiervoor zijn de basismodellen meer dan voldoende. Toch moeten professionele duikaccessoires aan veel hogere eisen voldoen.


Er zijn bijvoorbeeld duikbrillen verkrijgbaar met aangepaste optische lenzen, zodat je niets van de wondere wereld die je omringt hoeft te missen, ook al is de zichtbaarheid verminderd. Ook getinte lenzen zijn erg interessant om hinderlijke reflecties te beperken. Maar het belangrijkste is vooral om een zo groot mogelijk gezichtsveld te hebben en dat de lenzen niet beslaan. Let ook op de pasvorm. Duikbrillen die spannen of knellen, kunnen je duikplezier al snel bederven.


Verder kunnen kwalitatieve en goed ontwikkeld duiksnorkels voorkomen dat er opspattend water in komt zodat je altijd ongehinderd kunt ademen.


DUIKVINNEN EN ZWEMVLIEZEN


Ook vinnen zijn een heel belangrijk onderdeel van je duikuitrusting. Ze stellen je in staat om sneller en efficiënter onder water te bewegen. Terwijl bij zwemmen eerder korte zwemvliezen worden gebruikt, vereist duiken speciale vinnen die langer zijn. Ze moeten ook zeer flexibel zijn zodat je je gemakkelijk kan verplaatsen dankzij een efficiënte krachtoverbrenging. Zorg er absoluut voor dat de vinnen goed passen. Ze mogen geen drukpunten achterlaten of pijn veroorzaken. Tegelijkertijd moeten ze strak genoeg zitten om niet uit te glijden.


BIJ DECATHLON VIND JE ALLE DUIKACCESSOIRES


DECATHLON biedt je een ruim aanbod aan duikaccessoires en reserveonderdelen: van een adapter voor je ademautomaat tot en met een antidampspray voor je duikbril, inclusief drijflijnen. Wil je je duikaccessoires vervoeren of beschermen tegen beschadiging? Met een geschikte tas of beschermhoes ben je hiervoor perfect uitgerust!


Laat ze kiezen