Accessoires

Wakeboard- en waterskiën accessoires

Hier vindt u alle accessoires om uw wakeboard te repareren (schroeven, vinnen) en om uw gesleepte sportuitrusting compleet te maken: oranje vlam, inflator, roer, wakeboardschroeven, vinnen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
3.7/5 Op basis van 70 Beoordelingen in de winkels en online

HET PLEZIER VAN GLIJDEN OVER HET WATER MET EEN WAKEBOARD, WATERSKI'S OF EEN FUNTUBE


Wakeboarden, waterskiën en funtuben bieden je op-en-top water- en glijpret. Voor watersportliefhebbers is er nu eenmaal niets beter dan glijden, springen en genieten van het zonnetje. En je hoeft heus geen pro te zijn om plezier te maken, maar de juiste uitrusting en de gepaste accessoires zijn weliswaar een must!


WATERSKIËN, FUNTUBEN EN WAKEBOARDEN: DE KLEINE ACCESSOIRES DIE EEN GROOT VERSCHIL MAKEN!


Iedereen die zich waagt aan watersport weet dat vaak de details bepalend zijn voor je comfort en je veiligheid. Met de juiste accessoires geniet je ten volle van je wilde ritten op je wakeboard, je waterski's of je funtube. Van een stevige waterskilijn, over vinnen, tot de nodige schroeven, de juiste accessoires maken onlosmakelijk deel uit van je uitrusting. Bij Decathlon vind je een heel assortiment uitstekende toebehoren en handige sets die aan al je wensen voldoen.


Touwen, lijnen en handles

Treklijnen en handles voor wakeboarden of waterskiën moeten stabiel en comfortabel zijn. Deze handige hulpmiddelen voor alle activiteiten op het water waarbij je wordt voortgetrokken, moeten je een maximale veiligheid bieden en je handen beschermen. Handles in EVA-schuim met rubberen gripgedeelte voor een vaste greep zijn een must!


Handschoenen en bindingen

Op een wakeboard is een goede binding onontbeerlijk voor je veiligheid. Daarbij moeten de bindingen je een perfecte stabiliteit bieden en tegelijkertijd het hoogste comfort geven. Let er dus op dat ze voldoende dempen en dat de inserts zacht genoeg aanvoelen. Met rekbare pads kan je bovendien heel vinnig reageren op elke situatie.


Naast stevige bindingen moet je ook je handen beschermen. Zonder handschoenen voelt wakeboarden of waterskiën algauw ongemakkelijk aan. Om te verzekeren dat je altijd een stevige greep hebt op je handle, bestaan er hoogwaardige handschoenen met zachte binnenbekleding, voor een optimale grip. Extra bescherming van je gewrichten stabiliseert je handen en vrijwaart je van blessures.


Vinnen, schroeven en meer

Met de juiste vinnen wordt elke trick een eitje. Ze verzekeren de nodige stabiliteit en zorgen ervoor dat je wakeboard stabiel in het water ligt. We hebben een handige set voor je klaar, met verschillende vinnen om je helemaal uit te leven. Om te verzekeren dat je bindingen altijd in perfecte staat en helemaal gebruiksklaar zijn, heb je het best altijd wat reserveschroeven bij je. Zo kan je je bindingen indien nodig heel snel weer vastzetten op je wakeboard.


Laat ze kiezen