Wakeboard

Wakeboard

Ontdek onze selectie wakeboardplanken en -schoenen
Hulp bij je keuze
Hoe kies je het juiste wakeboard?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
€30000 −10%
€27000
*Van ‪8/9/2023‬ tot ‪16/10/2023‬
€20000 −10%
€18000
*Van ‪8/9/2023‬ tot ‪16/10/2023‬
€37000
SET WAKEBOARD KIND JINX
JOBE

SET WAKEBOARD KIND JINX

Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4.7/5 Op basis van 250 Beoordelingen in de winkels en online

TEM DE GOLVEN OP JE WAKEBOARD


Wakeboarden is een mix van surfen en snowboarden. Met dat verschil weliswaar dat je op een wakeboard niet moet proberen om je evenwicht te bewaren op een vaak glibberige plank. Dankzij de twee voetstraps geeft een wakeboard je een extra gevoel van veiligheid. Laat je voortslepen door een motorboot of door een kabel en maak de mooiste jumps. Een wakeboard van om en bij de 150 cm lang en 50 cm breed is de perfecte keuze om de meest uiteenlopende jumps te maken. Als alternatief voor een motorboot of kabel kan je je techniek ook bijschaven op een drijvende trampoline. We zijn er zeker van dat je van elk moment zult genieten, hoe dan ook. Opgelet! Kan verslavend zijn!


BIJ DECATHLON VIND JE WAKEBOARD, WATERSKI'S EN FUNTUBES AAN VOORDELIGE PRIJZEN


Of je nu kiest voor een wakeboard, waterski's of een funtube, bij DECATHLON heb je een uitgebreide keuze aan modellen. Op zoek naar een wakeboard voor je kind? Dan moet je bij ons zijn! Wil je een nieuwe binding? Dan moet je ook bij ons zijn! Neem gerust een kijkje in onze boetiek, je vindt er een volledig assortiment, tegen voordelige prijzen!


☄☄☄

FAQ


Welk wakeboard kies je als beginner?

Een van de belangrijkste factoren is de maat. Je wakeboard moet zeker aangepast zijn aan je lengte. Om helemaal één te worden met je wakeboard, moet het ongeveer 140 cm meten als jij zelf groter bent dan 1,80 m. Ben je groter dan 1,90 m, dan moet je wakeboard ongeveer 145 cm meten. Ben je niet zeker van de perfecte lengte, vraag dan gerust om advies in een van onze winkels.


Wat is de snelheidslimiet bij wakeboarden?

Bij wakeboarden haal je doorgaans snelheden van 30 tot 35 km/u. Kruissnelheden van meer dan 40 km/u raden we niet aan, omdat je dan gauw de controle over je board verliest.


Laat ze kiezen