Waterski & Funtubes

Waterski en funtube

Ontdek met uw gezin of vrienden de geneugten van de watersport en beleef maximaal plezier met sleepboeien en waterskiën.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
BEST BEOORDEELD
€13000 −15%
€11000
*Van ‪8/9/2023‬ tot ‪16/10/2023‬
€15000 −13%
€13000
*Van ‪8/9/2023‬ tot ‪16/10/2023‬
€23000
Funtube voor 2 personen Droplet
JOBE

Funtube voor 2 personen Droplet

4.5/5 (2 reviews)
Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
€25000
Funtube Droplet voor 3 personen
JOBE

Funtube Droplet voor 3 personen

Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
3.7/5 Op basis van 23 Beoordelingen in de winkels en online

WATERSKIËN VOOR PURE FUN EN EINDELOZE KICKS


Of je nu een waterskiër of een wakeboarder bent, je laat je voortslepen door een boot en je glijdt over het water. Met dat verschil dat je niet op een plank staat, maar op twee ski's. Je voeten zitten in rubberen straps, de bindingen. Enkele van de vele tricks die je kan uitvoeren zijn de slalom, de jump en de figuur of 'trick'. En net zoals bij elke andere sport geldt ook hier: oefening baart kunst! Met geschikte waterski's kom je alvast al een heel eind!


EEN FUNTUBE OM DOOR DE GOLVEN TE KLIEVEN


Het voordeel van funtuben is dat je zowel in je eentje als met meer plezier kunt maken. Op de huidige funtubes, vaak in nylon, laat je je onbezorgd en losjes over het water voorttrekken. Je houdt je vast aan comfortabele handgrepen, en weg ben je! In tegenstelling tot bij waterskiën of wakeboarden hoef je je evenwicht niet te bewaren. Je ligt languit op de funtube en laat het opspattende water je lijf en gezicht verkoelen. Zelfs zonder ervaring beleef je pret vanaf minuut één.


BIJ DECATHLON VIND JE WAKEBOARDS, WATERSKI'S EN FUNTUBES AAN VOORDELIGE PRIJZEN


Of je nu kiest voor een wakeboard, waterski's of een funtube, bij DECATHLON heb je een uitgebreide keuze aan modellen. Op zoek naar een wakeboard voor je kind? Dan moet je bij ons zijn! Wil je een nieuwe binding? Dan moet je ook bij ons zijn! Neem gerust een kijkje in onze boetiek, je vindt er een volledig assortiment, tegen voordelige prijzen!


☄☄☄

FAQ


Waterskiën, is dat hetzelfde als gewoon skiën?

Eigenlijk wel ja! Het grote verschil is dat je het niet op sneeuw, maar op het water doet. Maar de coördinatie die je nodig hebt, is inderdaad te vergelijken met die bij alpineskiën. Voor je je aan waterskiën waagt, is het dan ook niet slecht dat je al een stukje kunt skiën.


Hoe lang moeten waterski's zijn?

Voor volwassenen raden we doorgaans ski's van 170 cm aan. Ben je eerder klein, of wil je waterski's voor je kinderen, dan kies je best een korter model.
Ons advies: als beginner kies je beter voor wat bredere ski's.


Hoeveel pk moet een boot hebben om een waterskiër te kunnen voorttrekken?

Om uit het water te komen, heb je best wat trekkracht nodig. En dat vraagt om acceleratievermogen. Daarvoor moet de motorboot die je voorttrekt toch over minstens 35 pk beschikken. Experts raden zelfs minstens 50 pk aan. Dan rest jou nog om je voeten stevig op de ski's te duwen, achteruit te gaan hangen en ... over het water te scheuren.


Laat ze kiezen