Fun & sport op het werk

Ons aanbod voor bedrijven Maak je offerte

Sport samen met je collega's

Texte alternative image

Fitnessen of ontspannen voor, na of tijdens het werk met je collega's en daar niet kilometers ver voor hoeven te rijden, ideaal toch? Onze nieuwe diensten helpen je met het creëren van een eigen fitness- of ontspanningsruimte op maat. En ohja, de offerte en 3D-simulatie van jouw ruimte maken wij volledig gratis!

Texte alternative image

HOE PLAATS IK MIJN BESTELLING?

1

Maak een professioneel account

Nadat je wachtwoord is ingesteld,
vink "Ik vertegenwoordig een onderneming/organisatie" aan. Voltooi de creatie van je profiel met je gegevens.

2

kies je producten

Voeg je Decathlon producten toe aan je winkelmand voor min. €200 als je op factuur wenst te betalen.

3

Kies je leveringsmethode

Levering in een Decathlon winkel naar keuze of (montage) aan huis.

4

Kies je betalingsmethode

Directe betaling of betaling op factuur vanaf €200. Bij een betaling op factuur heb je een betalingsuitstel van 30 dagen.


ANDERE DIENSTEN DIE JE KUNNEN INTERESSEREN

Sublimatie & personalisatie

Via onze sublimatie en personalisatie website, kan je een eigen design maken met eigen logo, naam en nummer. Indien je voor een standaardmodel wil gaan van decathlon.be, nodigen we je uit om contact op te nemen met de winkel voor <50 stuks en btob.dienst@decathlon.com voor >50 stuks.

Ontdek hier

B2B cadeaubon

Je sportieve medewerkers verrassen met een cadeaubon van Decathlon? Dat kan! We verkopen cadeaubonnen voor onze zakelijke klanten. Je kan kiezen tussen fysieke of digitale bonnen en personalisatie met een eigen logo en/of bericht is mogelijk. Cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig in de winkels of online.

Ontdek hier

Reparatie & onderhoud

Je sportieve medewerkers verrassen met een fietsonderhoud of -herstelling ter plaatse? Ook dit is mogelijk! Ons mobiel fietsatelier doet de fietsherstellingen en onderhoud van alle fietsen. Contacteer ons via btob.service@decathlon.com

Ontdek hier

MEER INFORMATIE?

Texte alternative image

Heb je een vraag of wil je meer informatie over Decathlon B2B? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij zijn er om je te helpen.

Contacteer ons via btob.dienst@decathlon.com

Texte alternative image