Jouw mening
telt bij decathlon

Zin om zelf je steentje bij te dragen?

WAAROVER KAN JIJ JE MENING GEVEN?

Producten

Producten

atelier

atelier

winkel

winkel

online bestelling

online bestelling

bestelling of product van een partner

bestelling of product van een partner

Ik geef mijn mening

HOE GEEF IK MIJN MENING?

Door je voorkeuren te wijzigen

Een melding krijgen per mail telkens we je mening willen horen? Perfect mogelijk door je communicatievoorkeuren te wijzigen op je account.

Ik wijzig mijn voorkeuren

Easy via de Decathlon-app

Heb je onze applicatie reeds gedownload? Met de app heb je het hele Decathlon-aanbod in je broekzak, en kan je makkelijk reviews achterlaten via de tab "Mijn aankopen".

Ik download de app

Rechtstreeks via een product- of winkelpagina

Meteen een review geven via een productpagina? Zeker mogelijk! (behalve voor producten van onze partners). Je kan eveneens een review schrijven over je favoriete winkel (of atelier) via onderstaande button.

Naar mijn winkel

EN DAARNA?

1

We analyseren alle reviews, positief of negatief

De reviews worden geanalyseerd door onze teams, van ontwerpers tot en met winkels, om de verbeterpuntjes nauwkeurig in kaart te brengen.

2

We verbeteren onze producten en diensten

Decathlon-producten met een quotering lager dan 3/5 worden uit ons aanbod gehaald (gemiddelde quotering van afgelopen 12 maanden met minimaal 25 beoordelingen. Het verwijderen van het product uit ons verkoop kan één maand duren). We zoeken ook voortdurend naar verbeteringen voor onze diensten, zowel in de winkels als online.

3

We verbeteren je sportieve ervaringen

Je helpt andere sporters rechtstreeks om het juiste product of de juiste dienst te vinden door jouw review te schrijven.


JE LAAT OOK ONZE PARTNERS GROEIEN

Texte alternative image

Reviews zorgen er ook voor dat wij de kwaliteit van het aanbod van onze partners op de website kunnen evalueren. Een vaak voorkomend probleem met een product, levertermijnen die niet gerespecteerd worden? Wij zorgen ervoor dat het aanbod en de service van onze partners steeds in orde zijn.

Texte alternative image

2021 IN ENKELE CIJFERS

Texte alternative image

In 2021 hebben onze klanten in België bijna 60.000 reviews achtergelaten op onze website over de kwaliteit van onze producten, en hun ervaringen in onze winkels, in onze ateliers en op onze website.

Hierdoor hebben we actie kunnen ondernemen op producten en diensten die volgens jullie verbeterd moesten worden.

>Ben jij de volgende die ons mee helpt nadenken over de toekomst?

Texte alternative image