Skiverhuur

Skimateriaal nodig voor een korte periode? Waarom kopen als je ook kan huren? Ontdek hier al het skimateriaal dat je kan huren. Je vindt er al het materiaal dat je nodig hebt, ongeacht je niveau (van beginner tot expert) of je skistijl. Het merk en model kunnen variëren, afhankelijk van uw behoeften.
Hulp bij je keuze
De voordelen van ski's huren
4.5/5 Op basis van 2 Beoordelingen in de winkels en online

MAAK HET JE GEMAKKELIJK, HUUR JE SKIMATERIAAL


Ga je voor de eerste keer skiën en weet je niet goed welk materiaal je nodig hebt? Huur je meestal skimateriaal ter plaatse om niet je eigen materiaal te moeten kopen en het voor het grootste deel van het jaar te moeten opbergen? Ons verhuur van skimateriaal is de oplossing die je zoekt. In geen tijd kun je bepalen welk materiaal bij je behoeften en niveau past, hoelang je het materiaal wilt huren en in welke DECATHLON-winkel je het wilt afhalen en terugbrengen. Van materiaal voor beginners tot de laatste technologische snufjes voor de meer ervaren skiërs ... Bij ons vind je alles wat je nodig hebt tegen geweldige prijzen.


VIJF GOEDE REDENEN OM JE SKIMATERIAAL BIJ DECATHLON TE HUREN


In zijn doelstelling om sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, biedt DECATHLON je kwalitatief materiaal, advies en diensten die steeds meer op jouw wensen zijn afgestemd. Het verhuur van skimateriaal vormt hier geen uitzondering op en biedt je vijf voordelen:

  • Flexibiliteit : keuze uit een aanbod met minimale verplichtingen
  • Toegankelijkheid : kwalitatief skimateriaal vanaf € 2/dag
  • Een gerust gemoed : een allesomvattend servicepakket
  • Evolutie : je behoeften veranderen ... je materiaal ook
  • Innovatie : steeds het nieuwste skimateriaal

SKIMIUM: AL MEER DAN VIJFTIEN JAAR EEN TROUWE PARTNER


De verhuurservice is al beschikbaar in België, u kunt uw skimateriaal huren bij DECATHLON (online of in uw favoriete winkel) of het direct ophalen in het skioord, via onze partner skimium.


Laat ze kiezen