Surfen

Welkom in de wereld van het Surfen!

Decathlon begeleidt u bij het beoefenen van het surfen en alle andere waves sporten. Geniet van de hulpmiddelen bij Je keuzes en van tips om je favoriete watersport te BEoefenen. U vindt hier bij ons technische en innovatieve producten die door onze partners en andere veeleisende sporters getest zijn. Surfplanken, alle uitrusting en textiel (surfkleding, uv-tops, ...) om tegen de beste prijs op de golven te surfen!

Ga surfen en check de weervoorspellingen!


Droom je ervan om te surfen? Beoefen je het surfen al lang?

Ontdek de Olaian-surfboards van Decathlon
Om vooruitgang te maken in het surfen is het belangrijk een board te hebben dat aangepast is aan je praktijkniveau. Dat is precies de uitdaging van het aanbod van Olaian, het nieuwe merk van Decathlon, en zijn surfboards: het richt zich op de beginnende en ervaren surfers en op de experts. Ontdek bijvoorbeeld het foam surfboard: Dit board is gemaakt voor de beginnende surfer en laat je toe je sport te ontdekken zonder het risico op blessures. De voordelen ervan? Het foam surfboard absorbeert beter de schokken door zijn samenstelling. Nu is het aan jou om de sensaties van het glijden over het water te ontdekken! Ben je eerder een ervaren surfer of een expert? Olaian heeft ook de harde boards voor jou: Goed getrainde surfers kunnen kiezen voor harde surfboards. Het shortboard is een smal en kort board dat snel reageert en technisch is. Hij werd ontworpen voor snelheid, bochten en manoeuvres. Indien je eerder een liefhebber bent van rechtlijnige trajecten, kies dan een longboard dat zich onderscheidt door zijn lange en dikke shape.
Maar het universum van het surfen beperkt zich niet tot de surfboards van Olaian: meerdere Olaian-accessoires kunnen je helpen je surfprestaties te verbeteren voor meer plezier op de golven.


Beginnende en ervaren surfers en experts: gebruik de surfaccessoires!

Een accessoire dat vlug onmisbaar wordt voor alle beoefenaars: De surfboardleash. Dit surfmateriaal wijkt geen duimbreed van je board: hij verbindt het board met je enkel om te vermijden dat je je board verliest bij een val en dat je iemand om je heen verwondt.Het is een veiligheidsonderdeel dat noodzakelijk is bij het surfen op alle niveaus. De boardbag is een andere belangrijke accessoire: hij is ontworpen om je board te beschermen tegen schokken, maar biedt ook bescherming tegen de zon en het zand. Boardsock, klassieke boardbag of een reisboardbag: De keuze is aan jou! Ontdek de verscheidenheid van de Olaian-surfaccessoires (wax, helmen, vinnen, enz.) en geef je surfsessie een persoonlijk tintje!


Wetsuits in neopreen, zwembroeken, anti-UV-T-shirts: Vergeet de surfkleding niet!

Surfkleding moet bewegingscomfort en bescherming van je huid combineren. De wetsuit, in korte of lange versie en voor warme of koude wateren, verzekert een groot comfort voor surfers tijdens lange sessies. In de zomer kan je in een zwembroek en een anti-UV-T-shirt surfen. Op die manier bescherm je je huid tegen de effecten van de zon en vermijd je dat je van kleding moet wisselen wanneer je heen en weer tussen het strand en de golven flaneert. Denk tenslotte ook aan slippers om van het strand tot aan je auto te lopen na het einde van je surfsessie!

Innovatie voor de juiste prijs

Tips van onze gepassionneerde sporters

4 producten voor Surfen

Best verkochte producten

Olaian

Hardtop surfboard Evolutive 7'52" 500. Geleverd met 3 vinnen.

(8)
Olaian

Hardtop surfboard 5'10" shortboard 900. Geleverd met 3 vinnen.

Olaian

Foam surfboard 5'4" 900. Inclusief 2 vinnen.

(17)
Green fix

Wax voor matig warm water van 18° tot 22°C