Meer tijd om te betalen met Klarna

We werken samen met Klarna om je een gemakkelijke en veilige manieren te bieden om te betalen bij het afrekenen en de sportuitrusting te krijgen die je wilt, wanneer je maar wilt! Maar, besteed verantwoord, meer lenen dan je kan veroorloven, kan ernstige gevolgen hebben voor je financiële situatie. Zorg ervoor dat je je maandelijkse aflossingen op tijd kunt betalen. Decathlon is geen geldschieter en treedt alleen op als inbrenger. Het kredietproduct wordt verstrekt door Klarna Bank AB (publ). Het krediet is enkel beschikbaar voor permanente inwoners van België van 18 jaar en ouder, afhankelijk van hun statuut.

Hoe gaat het in zijn werk?

1

Bestel nu

Bestel vandaag, je hebt 30 dagen om Klarna te betalen, zonder rente en zonder extra kosten. Niets is makkelijker. Heb je je bestelling ontvangen en wil je graag eerder betalen? Dat kan ook!

2

Betaal binnen 30 dagen

Wanneer je je bestelling online betaalt, hoef je enkel je persoonlijke gegevens in te vullen en te kiezen voor "Betalen binnen 30 dagen". Zodra je bestelling is verzonden, zal je een e-mail ontvangenwaarin staat wanneer en op welke manier je kan betalen.

3

Alles binnen handbereik

Met de Klarna-app ben je helemaal vrij: je ontvangt updates via notificaties, betaalt gemakkelijk met Bancontact of creditcard en meldt eventuele problemen of retourzendingen. Dit alles op eenzelfde plek.


faq

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Texte alternative image

Met de Klarna-app kun je al je aankopen op één locatie bekijken, betalen voor betalingen en meer. Als je hulp nodig hebt, staan de klantenservice van Klarna en DECATHLON voor je klaar.

· Neem contact op met de klantendienst van Klarna voor vragen omtrent de betaling.
· Neem contact op met de klantendienst van DECATHLON voor vragen omtent de bestelling.

Wij helpen je graag verder met al je vragen!

Texte alternative image