Decathlon Corporate

Partnerships

Samen sport toegankelijk maken
voor zoveel mogelijk mensen!

Samen sporten toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen!
Bij Decathlon willen we sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Sport zou immers een recht en geen voorrecht moeten zijn.

We trachten dit doel te bereiken op verschillende manieren:

  • Via ons groot sportaanbod: we bieden producten voor meer dan 70 sporten aan. Binnen elke sport hebben we het aanbod aangepast aan de intensiteit van elke sporter (starter, regulier, intensief).
  • Door onze medewerkers: zelf gepassioneerde sporters, zijn zij ideaal geplaatst om jullie te helpen met de keuze van de juiste producten.
  • Door de prijs van onze producten: we houden die het hele jaar door zo laag mogelijk.. Tijdelijke kortingen zul je dus bij ons niet zien, tenzij voor producten die eindereeks zijn.

Hoe zorgen we ervoor dat onze producten zo goedkoop mogelijk zijn?

  • Onze designers denken al van bij het ontwerp na over jouw budget, we zoeken naar voordelige kwaliteitsmaterialen en besparen op overbodige details.
  • We hebben zelf de productie in handen en produceren ons sportmateriaal in grote hoeveelheden.
  • We hanteren een eenvoudig winkelconcept.
  • We nemen zo veel mogelijk ecologische maatregelen.

Elke actie die we ondernemen moet bijdragen aan ons doel. Wij hebben daarom beslist om geen traditionele sponsoring (tombola, financiële bijdrage, …) meer te doen. Met Decathlon België richten we ons eerder op sportieve partnerships die in het teken staan van onze droom.

Bent u ook overtuigd dat sport toegankelijk moet zijn voor zoveel mogelijk mensen en draagt uw project hiertoe bij? Aarzel dan niet contact op te nemen met uw dichtstbijzijnde Decathlon-winkel! Elke winkel kan lokaal zelfstandig beslissen welke projecten voor zijn regio in aanmerking komen voor een partnership.