Audio

Sport audio accessoires

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€6900
SIMPL GO - Zwart
SIMPL GO - Zwart
MIIEGO

SIMPL GO - Zwart

Uitsluitend online verkocht
€8900
€6900
W7 by MIIEGO
W7 by MIIEGO
MIIEGO

W7 by MIIEGO

Uitsluitend online verkocht
€9900
BOOM MIINI Zwart
MIIEGO

BOOM MIINI Zwart

Uitsluitend online verkocht
€11900
€14900
BOOM Zwart
MIIEGO

BOOM Zwart

Uitsluitend online verkocht
€12900
MiiRHYTHM
MiiRHYTHM
MIIEGO

MiiRHYTHM

Uitsluitend online verkocht
€8900
€7990
Handsfree skikit
Handsfree skikit
SUPERTOOTH

Handsfree skikit

Uitsluitend online verkocht
4/5 Op basis van 715 Beoordelingen in de winkels en online

ONTDEK ONZE HOOFDTELEFOONS, OORTJES EN MP3-SPELERS VOOR SPORTERS


Decathlon heeft steeds wat je nodig hebt, ongeacht het product dat je zoekt. Vind de hoofdtelefoon of oortjes voor sporters die het best aan je behoeften beantwoorden. Onze hoofdtelefoons en oortjes zijn ontwikkeld voor een uiteenlopend publiek. Het is dus moeilijk te bepalen welk product voor jou het meest geschikt is. Zo kan een hoofdtelefoon voor iemand op een bepaalde manier geschikt zijn, terwijl dat voor iemand anders niet zo is. Dat heeft te maken met verschillende factoren, waaronder het beoogde gebruik. Zo kun je een hoofdtelefoon of oortjes gebruiken voor een intensieve en matige activiteit of gewoon in je dagelijkse leven. Een andere factor kan de vorm van iemands oor zijn. We moeten op zoek gaan naar mogelijkheden om van onze favoriete muziek te kunnen genieten.


DRAADLOZE OORTJES ALS SPORTMAATJE


Het is een vaststelling die we voor verschillende sporten kunnen doen: muziek is vandaag het perfecte sportmaatje om je te motiveren. Het luisteren naar muziek kan echter een probleem zijn als we niet over de juiste uitrusting beschikken. In sommige gevallen kan het de beoefening van onze sport zelfs belemmeren. Bluetoothoortjes hebben hier definitief komaf mee gemaakt. We kunnen ze perfect gebruiken om naar de fitness te gaan of te hardlopen, zonder ons zorgen te maken over de kabel! Het ontwerp is aangepast aan de levensstijl van de gebruiker die steeds op zoek is naar comfort en een licht product. Binnen een paar minuten kun je genieten van je favoriete muziek omdat de draadloze oortjes via bluetooth heel snel en gemakkelijk verbinding maken met je smartphone. Ze hebben bovendien een uitstekende autonomie zodat je langer naar je favoriete muziek kunt luisteren.


WATERDICHTE MP3-LEZER VOOR WATERSPORTEN


Geniet ook tijdens je favoriete watersporten van je muziek met de waterdichte mp3-lezer van Nabaiji. Uren baantjes trekken in het zwembad kan soms saai zijn maar het luisteren naar je eigen muziek kan helpen tegen die verveling. De waterdichte mp3-lezer van Nabaiji is erg gemakkelijk te gebruiken. Er zijn slechts enkele knoppen zodat er niet veel stuk kan gaan. De waterdichte mp3-speler heeft bovendien een opslagcapaciteit van 4 GB zodat je tijdens het zwemmen makkelijk van muziek kunt veranderen. In totaal kun je 500 nummers op de mp3-speler opslaan. Je kunt de liedjes in een bepaalde maar ook in een willekeurige volgorde afspelen. In het laatste geval is elk nummer dat je te horen krijgt een kleine verrassing. Met de clip aan de achterkant van de waterdichte mp3-speler kun je hem bijvoorbeeld aan de band van je zwembril vastmaken. Zo kun je tijdens het zwemmen vrij bewegen en hoef je je geen zorgen te maken over kabels. Neem snel een kijkje tussen ons gamma met zorgvuldig ontwikkelde mp3-spelers om volop van je favoriete muziek te genieten!

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken