Optiek

Optisch instrument en bril

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€2000 −25%
€1500
*Van 26/9/2022 en zolang de voorraad strekt
€600
€2500
4.5/5 Op basis van 10480 Beoordelingen in de winkels en online

ONTDEK ONZE ZONNEBRILLEN VOOR VOLWASSENEN EN KINDEREN


Neem gerust eens een kijkje in de zonnebrillenselectie van Decathlon. Je kunt de brillen dragen tijdens allerlei sporten maar ook om te wandelen of te ontspannen in de zon. Kies voor een zonnebril die efficiënt is bij allerlei sporten en activiteiten, zoals fietsen in de bergen of hardlopen op het strand.

Door de schittering van de zon te verminderen, beschermen deze sportzonnebrillen je ogen en verbeteren ze niet alleen je zicht maar hopelijk ook je prestaties. Het klassieke compacte en omsluitende ontwerp zorgt ervoor dat je bril goed blijft zitten, zelfs als je beweegt en transpireert. Heel wat van onze brillen worden geleverd of kun je gebruiken met een koordje dat je om je nek kunt hangen voor extra veiligheid.


HERONTDEK DE WERELD - VERREKIJKERS, MONOKIJKERS, TELESCOPEN EN LOPEN GEVEN JE EEN UNIEKE KIJK OP DE DINGEN


Verrekijkers zijn een grote hulp als je dingen op afstand wilt waarnemen. Ze brengen alles zo dichtbij dat je het gevoel hebt de dingen te kunnen vangen. Als je graag dieren observeert, kun je ze met een telescoop van dichterbij bekijken. Wat je normaal alleen maar in de verte van het bos kunt opvangen, wordt plotseling helder en duidelijk. Een loep geeft je een fascinerend beeld van microkosmossen. Een piepkleine kever wordt, onder het vergrootglas, een dreigend schepsel dat meer op een buitenaards wezen lijkt dan op dat diertje in de tuin. Verrekijkers, monokijkers, telescopen en loepen kunnen je dus veel meer in detail naar de dingen laten kijken.


KOOP VERREKIJKERS, TELESCOPEN EN LOEPEN VOOR EEN LAGE PRIJS BIJ DECATHLON


Bij Decathlon vind je een uitgebreid assortiment verrekijkers, monokijkers en telescopen. Ben je op zoek naar het perfecte hulpmiddel om een verloren golfballetje terug te vinden, een wandeling in de natuur te maken of dieren te observeren? Bij Decathlon vind je steeds een verrekijker of telescoop die aan je verwachtingen voldoet. Zelfs als je een loep zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. En dat allemaal tegen prijzen die veel lager zijn dan je denkt.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken