Steunverbanden

Spalken en stenverbanden

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
BEST BEOORDEELD
€900
€450/unit
€3000 −13%
€2599
*De uitverkoop begint op 4/6/2023
4.4/5 Op basis van 10949 Beoordelingen in de winkels en online

DECATHLON BIEDT EEN UITGEBREID GAMMA AAN BRACES EN STEUNVERBANDEN OM BLESSURES TE VOORKOMEN


Sporten heeft heel wat voordelen, van het sterker maken van je spieren en botten tot het verhogen van je energieniveau en het verbeteren van je hart- en geestelijke gezondheid. Studies tonen aan dat regelmatige lichaamsbeweging het risico op hartaanvallen vermindert, de bloeddruk reguleert, het cholesterolgehalte in evenwicht brengt en je dus eigenlijk gewoon gezonder maakt. Toch is het belangrijk dat je tijdens het sporten het nodige beschermingsmateriaal (braces) gebruikt om je tegen mogelijke sportongevallen te beschermen.


WAAROM IS HET BELANGRIJK OM BESCHERMINGSMATERIAAL ZOALS EEN BRACE TE GEBRUIKEN?


Sporten en een actieve levensstijl leiden zijn twee van de meest heilzame dingen die je voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid kunt doen. Sommige sportactiviteiten kunnen echter ongelukken veroorzaken. Het gebruik van beschermende uitrusting is erg belangrijk om mogelijke ongevallen en verwondingen te voorkomen. Beschermingsmateriaal zoals kniebanden, rugbandage, enkelbanden, elleboogsteunen, polsbeschermers, beensteunen, schouderstukken, duimbraces, dijbandages, enz. geeft de sporter niet alleen de nodige steun bij een val of een stoot maar voorkomt ook blessures door te fungeren als een beschermend schild voor gevoelige zones. Hoewel de beschermende uitrusting het lichaam tijdens het sporten beschermt, heeft ze geen invloed op de beweeglijkheid. De prestaties van de atleet nemen niet af en geven hem zelfs de kans om zich te verbeteren, zonder verwondingen of beschadigingen op te lopen.


DRAAG ZORG VOOR JE GEWRICHTEN MET ONZE BRACES


Het merk Aptonia van Decathlon legt zich op te de ontwikkeling van vernieuwende sportvoeding en verzorgingsproducten. We bieden een uitgebreid assortiment met producten om sporters te ondersteunen, gaande van gewrichts- en spierondersteuning tot zolen, massage- en recuperatieaccessoires.

We bieden producten voor de knieën, ellebogen, polsen, schouders, enkels, rug en meer. Zo kun je bij ons terecht voor zolen, houdingscorrectoren, kinesiotape, enz.

Een van de belangrijkste aspecten van het beoefenen van je favoriete sport is je lichaam verzorgen en het beschermen tegen blessures. We hebben een uitgebreid aanbod aan producten zodat je op één plek alles vindt wat je nodig hebt. Ontdek nu het uitgebreide assortiment ondersteunende producten van Decathlon.

Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken