Maskers, vinnen & snorkels

Duikmaskers, duikvinnen en duiksnorkels

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
BEST BEOORDEELD
€2990
1Duikmasker
BEUCHAT

1Duikmasker

Uitsluitend online verkocht
€400
€6990
MAXLUX EVO
BEUCHAT

MAXLUX EVO

Uitsluitend online verkocht
€6490
€2990
SPY PURGE
BEUCHAT

SPY PURGE

Uitsluitend online verkocht
4.3/5 Op basis van 2007 Beoordelingen in de winkels en online

DE JUISTE DUIKUITRUSTING VOOR MAXIMAAL PLEZIER


Diepzeeduiken is een fascinerende hobby met tal van kicks, maar om deze sport in de beste omstandigheden te kunnen beoefenen, heb je specifieke duikuitrusting nodig. Uitrusting waarmee je gemakkelijk en veilig onder water kunt ademen, zien en bewegen. Om de onderwaterwereld te kunnen verkennen, heb je daarom ABC-duikuitrusting nodig, bestaande uit een duikbril, een snorkel en duikvinnen.


EEN DUIKBRIL EN EEN SNORKEL


Kinderen vinden het heerlijk om de wereld onder het wateroppervlak te verkennen met een duikbril en een snorkel. Hiervoor zijn de basismodellen meer dan voldoende. Toch moeten professionele duikaccessoires aan veel hogere eisen voldoen.


Er zijn bijvoorbeeld duikbrillen verkrijgbaar met aangepaste optische lenzen, zodat je niets van de wondere wereld die je omringt hoeft te missen, ook al is de zichtbaarheid verminderd. Ook getinte lenzen zijn erg interessant om hinderlijke reflecties te beperken. Maar het belangrijkste is vooral om een zo groot mogelijk gezichtsveld te hebben en dat de lenzen niet beslaan. Let ook op de pasvorm. Duikbrillen die spannen of knellen, kunnen je duikplezier al snel bederven.


Verder kunnen kwalitatieve en goed ontwikkeld duiksnorkels voorkomen dat er opspattend water in komt zodat je altijd ongehinderd kunt ademen.


DUIKVINNEN EN ZWEMVLIEZEN


Ook vinnen zijn een heel belangrijk onderdeel van je duikuitrusting. Ze stellen je in staat om sneller en efficiënter onder water te bewegen. Terwijl bij zwemmen eerder korte zwemvliezen worden gebruikt, vereist duiken speciale vinnen die langer zijn. Ze moeten ook zeer flexibel zijn zodat je je gemakkelijk kan verplaatsen dankzij een efficiënte krachtoverbrenging. Zorg er absoluut voor dat de vinnen goed passen. Ze mogen geen drukpunten achterlaten of pijn veroorzaken. Tegelijkertijd moeten ze strak genoeg zitten om niet uit te glijden.


BIJ DECATHLON VIND JE ALLE DUIKACCESSOIRES


DECATHLON biedt je een ruim aanbod aan duikaccessoires en reserveonderdelen: van een adapter voor je ademautomaat tot en met een antidampspray voor je duikbril, inclusief drijflijnen. Wil je je duikaccessoires vervoeren of beschermen tegen beschadiging? Met een geschikte tas of beschermhoes ben je hiervoor perfect uitgerust!


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken