Shorts, rokjes en broeken

Shorts, rokjes en broeken voor dames

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€1000
Vanaf €3000 −15%
€2550
Short Kempa
KEMPA

Short Kempa

Uitsluitend online verkocht
Vanaf €4500 −55%
€2000
€4400
€3900
PADELROKJE ROCAT BLAUW
PADELROKJE ROCAT BLAUW
BULLPADEL

PADELROKJE ROCAT BLAUW

Morgen geleverd, indien besteld voor 20u
4.8/5 Op basis van 7 Beoordelingen in de winkels en online

JE PADELROKJE KOOP JE BIJ DECATHLON. PADELROKJES VOOR DE BESTE PRIJZEN

In onze shop met padelrokjes vinden padelspeelsters een uitrusting aan de laagst mogelijke prijs. Je vindt er beslist het rokje dat het beste bij je past. Kies uit de merken: KUIKMA, BULLPADEL en Artengo, en nog andere. We hebben ook padelrokjes voor ieder niveau: van beginners over gevorderden tot experts.Bovendien vind je een ruime waaier aan kleuren en motieven. Padelrokjes in wit, marineblauw, zwart en nog zoveel meer.


KOOP PADELROKJES ONLINE | PADELROKJES COLLECTIE 2021

Bij Decathlon, dat je de beste padelrokjes aan topprijzen wil bieden, vind je modellen uit de World Padel Tour zoals het Bullpadel rokje YAPA BLAUW dat wordt gedragen in bepaalde WPT-toernooien. Heel wat bekende merken bieden padelrokjes, onder meer Bullpadel, Adidas, Joma en Nike. Bij Decathlon hebben we echter beslist om een aantal referentiemodellen te selecteren. En omdat we willen dat je met een gerust hart kan kopen, bieden we volledige garantie op al onze producten. Wacht dus niet langer, bestel nu en haal je pakje af in de winkel of laat het aan huis leveren, zoals je zelf verkiest.


HET JUISTE PADELROKJE KIEZEN

Om comfortabel te kunnen spelen, moet je op een aantal punten letten wanneer je een padelrokje koopt. Het rokje moet licht, rekbaar en ademend zijn. Ook kan je kiezen voor een combinatie van een rokje en een broek. Tot slot is het handig als je tijdens het spelen een bal kan opbergen in het rokje.


BESTE AANBIEDINGEN PADELROKJES | VOORDELIGE PADELROKJES

Doorgaans kan je bij ons profiteren van verlaagde prijzen op een ruim assortiment padelrokjes, afhankelijk van onze voorraden. Mis onze laatste aanbiedingen niet! Padelrokjes voor heel lage prijzen en met ongelooflijke kortingen in onze shop.


JE PADELBROEK KOOP JE BIJ DECATHLON. PADELSHORTS VOOR TOPPRIJZEN


PADELBROEK VOOR DAMES ONLINE KOPEN | PADELBROEKEN VOOR DAMES COLLECTIE 2021

Heel wat bekende merken bieden padelbroeken en -shorts voor dames, onder meer Bullpadel, adidas, Wilson, Joma, Siux, Head, Nox en Nike. Bij Decathlon hebben we echter beslist om een selectie te maken van referentiemodellen. Daarnaast bieden we shorts en broeken aan van onze exclusieve merken: Kuikma, Artengo en Perfly.En omdat we willen dat je met een gerust hart kan kopen, bieden we volledige garantie op al onze producten. Wacht dus niet langer, bestel nu en haal je pakje af in de winkel of laat het aan huis leveren, zoals je zelf verkiest.


BESTE AANBIEDINGEN PADELSHORTS VOOR DAMES | VOORDELIGE PADELBROEKEN VOOR DAMES

Doorgaans bieden we verlaagde prijzen op een ruim assortiment padelbroeken voor dames. Mis onze laatste aanbiedingen niet! De voordeligste padelbroeken en padelshorts met ongelooflijke kortingen in onze shop.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken