Loopvesten en windjacks dames

Hardloopjacks en windjacks dames

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Vanaf
€7000 −40%
€4200
*De uitverkoop begint op 5/6/2023
€4995
€6500
Run It Windjack
ADIDAS

Run It Windjack

Uitsluitend online verkocht
€4495
€4995
€4995
€7500
€5995
€5995
€4995
Vanaf
€8500 −18%
€6950
*De uitverkoop begint op 2/6/2023
Damesjack Puma
PUMA

Damesjack Puma

Uitsluitend online verkocht
€4500
Hardloopjack voor dames winter Warm zwart
KIPRUN

Hardloopjack voor dames winter Warm zwart

(414)
Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4.6/5 Op basis van 3496 Beoordelingen in de winkels en online

LOOPVESTEN VOOR DAMES OM IN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN TE KUNNEN BUITENKOMEN


Geen zin om je trainingen te onderbreken als het kouder wordt of vaker regent? Met een degelijk loopvest kan je zonder enig probleem buiten sporten, zelfs als er een strakke wind staat of wanneer er regen valt. Bij DECATHLON vind je goedkope loopvesten voor dames waarin je in alle weersomstandigheden kan trainen.


KEUZECRITERIA VOOR EEN LOOPVEST VOOR DAMES


Een degelijk loopvest voor dames voldoet aan volgende kenmerken:
•  Ademend;
•  Water- en winddicht;
•  Thermische regulatie vóór, tijdens en na het sporten


Dankzij de Novadry technologie, zijn onze loopvesten van Kalenji voor dames ademend en waterdicht tegelijk. De Stratermic technologie reguleert je lichaamstemperatuur. Het ademend vermogen van een loopvest wordt in de RET-waarde weergegeven. Ligt die waarde lager dan 6, dan heeft het loopvest een enorm ademend vermogen. Een RET-waarde boven 20 geeft aan dat het materiaal niet ademend is.


LOOPVESTEN VOOR DAMES VAN KALENJI


De producten van ons merk Kalenji worden in vier subcategorieën onderverdeeld. Je kan ze afleiden uit de namen van de producten, zodat je het juiste product kan kiezen. Op basis van de mate waarin volgende stellingen op jou van toepassing zijn, kan je het loopvest voor dames kiezen die het best bij je individuele behoeften past.
•  EKIDEN: ik loop voor mijn gezondheid, om in conditie te blijven
•  ELIO: ik loop voor mijn plezier
•  KIPRUN: ik loop om te trainen, omdat het mijn passie is
•  KIPRACE: ik loop wedstrijden


LOOPVESTEN & WIND- EN REGENJACKS VAN KALENJI VOOR DAMES


Wil je trainen als er veel wind staat, dan raden we je onze sterke windjacks voor dames aan. Die loopvesten laten bij hevige wind geen koude lucht door en beschermen je afdoend bij mist of onweer. Zelfs wanneer het regent of je in een bui terecht komt, houdt een waterdicht vest voor dames je droog en hoef je je looptraining niet te onderbreken.


HET UI-PRINCIPE OOK VOOR LOOPKLEDIJ VOOR DAMES


Je loopvest is sowieso noodzakelijk. Een loopoutfit bestaat echter uit nog heel wat elementen die je evenmin mag verwaarlozen. Als het koud is, moet je verschillende laagjes boven elkaar dragen om je lichaamstemperatuur op peil te houden. Comfortabel ondergoed is geschikt als onderste laag. Trek daarboven een loopshirt met lange mouwen aan als tussenlaag, en tot slot een windjack. Aangezien je veel warmte verliest via je hoofd, kan het een goed idee zijn om in de winter een loopmuts te dragen. In de zomer heb je geen buitenste kledinglaag nodig. We raden je aan om dan een loopshirt met korte mouwen te dragen dat snel droogt, het vocht afvoert en je zweet absorbeert.


LOPEN IN HET DONKER, MET DE RUNBYNIGHT COLLECTIE VAN KALENJI


De stress van een lange en lastige werkdag van je aflopen terwijl het al donker is? Het Run Rain Night vest voor dames is je ideale partner! Onze Kiprun Runlight hoofd- en borstlampen tonen je altijd welke richting je uit moet en verlossen je van elke tijdsdruk.


Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken