Aquashoes

Snorkeling aquashoes

Deze schoenen zijn ideaal om te gaan snorkelen. Ook al zijn ze niet gemaakt om te palmen, ze zijn perfect om in het water te lopen, zowel op rotsen als op zand. Kies de juiste maat om te vermijden dat je ze in het water verliest, of dat je blaren krijgt. Ze hebben een binnenzool voor een goede demping en een antislip-buitenzool om te voorkomen dat je uitglijdt op de rotsen.
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Geslacht
Filteren op Maat
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€600
2 kleuren
Subea

Waterschoenen voor kinderen Aquashoes 100 lichtblauw

(440)

OP WERKDAGEN BESTELD VOOR 20U, MORGEN IN HUIS
 
BEST BEOORDEELD
€600
Subea

Waterschoenen voor peuters Aquashoes 100 groen

(205)

OP WERKDAGEN BESTELD VOOR 20U, MORGEN IN HUIS
 
ONZE BESTSELLER
€1000
2 kleuren
Subea

Waterschoenen voor kinderen Aquashoes 120 blauw/geel

(200)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
13 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 4091 Beoordelingen in de winkels en online

  AQUASHOES, ’EEN GOED ALTERNATIEF VOOR SNORKELVINNEN, ZOWEL VOOR BEGINNERS ALS KINDEREN

  Zowel bij duiken als snorkelen, zijn vinnen de beste oplossing om je vlot in het water voort te bewegen. Nochtans voelt niet iedereen zich even comfortabel met snorkelvinnen aan z'n voeten: er zijn mensen die er niet graag mee zwemmen en anderen die niet weten hoe ze te gebruiken. Daarom zijn aquashoes een goed alternatief voor vinnen. Zeker voor beginnende snorkelaars en kinderen. Deze waterschoenen beschermen je voeten zonder je te hinderen in je bewegingen. Het is wel zo dat je met waterschoenen niet kunt palmen! Maar ze laten je wel toe om in het water te lopen, over de rotsen en het zand om te zoeken naar koralen, flora en onderwaterleven.


  WATERSCHOENENVOOR IN HET WATEREN OP HET STRAND

  Aquashoes zijn vooral veelzijdig. Je kunt ze op het strand dragen, maar ook tijdens het zwemmen of het snorkelen. Zo zijn je voeten altijd beschermd. snorkelingJe kunt ze als strandschoenen gebruiken in plaats van die loszittende slippers. Zo vermijd je dat je je voetzolen verbrandt op het hete zand. Of gebruik ze als waterschoenen om over kiezelstenen en rotsen te lopen zonder uit te glijden of je te bezeren. Waterschoenen hebben een doeltreffende antislip-buitenzool terwijl de binnenzool zorgt voor een goede schokdemping. Een laatste detail: aquashoes blijven goed aan je voeten zitten, zelfs als ze nat zijn!


  KINDEREN, VOLWASSENEN EN BABY'S: DECATHLON HEEFT AQUASHOES VOOR HET HELE GEZIN!

  Aquashoes maken deel uit van de uitrusting van beginnende snorkelaars, samen met een thermische snorkeltop en een Easybreath-masker. masque EasybreathVoor meer bescherming kun je het hele gezin uitrusten met waterschoenen. Zo kan iedereen zorgeloos van het water genieten. Aquashoes bestaan er in modellen voor kinderen, volwassenen en baby's: voor elk wat wils!

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU