Aquashoes

Waterschoenen, snorkeling aquashoes

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Filter op prijs
STRAND SCHOENEN
STRAND SCHOENEN
Vanaf
€1090
BEUCHAT

STRAND SCHOENEN

Uitsluitend online verkocht
4.3/5 Op basis van 8229 Beoordelingen in de winkels en online

AQUASHOES, ’EEN GOED ALTERNATIEF VOOR SNORKELVINNEN, ZOWEL VOOR BEGINNERS ALS KINDEREN

Zowel bij duiken als snorkelen, zijn vinnen de beste oplossing om je vlot in het water voort te bewegen. Nochtans voelt niet iedereen zich even comfortabel met snorkelvinnen aan z'n voeten: er zijn mensen die er niet graag mee zwemmen en anderen die niet weten hoe ze te gebruiken. Daarom zijn aquashoes een goed alternatief voor vinnen. Zeker voor beginnende snorkelaars en kinderen. Deze waterschoenen beschermen je voeten zonder je te hinderen in je bewegingen. Het is wel zo dat je met waterschoenen niet kunt palmen! Maar ze laten je wel toe om in het water te lopen, over de rotsen en het zand om te zoeken naar koralen, flora en onderwaterleven.


WATERSCHOENENVOOR IN HET WATEREN OP HET STRAND

Aquashoes zijn vooral veelzijdig. Je kunt ze op het strand dragen, maar ook tijdens het zwemmen of het snorkelen. Zo zijn je voeten altijd beschermd. snorkelingJe kunt ze als strandschoenen gebruiken in plaats van die loszittende slippers. Zo vermijd je dat je je voetzolen verbrandt op het hete zand. Of gebruik ze als waterschoenen om over kiezelstenen en rotsen te lopen zonder uit te glijden of je te bezeren. Waterschoenen hebben een doeltreffende antislip-buitenzool terwijl de binnenzool zorgt voor een goede schokdemping. Een laatste detail: aquashoes blijven goed aan je voeten zitten, zelfs als ze nat zijn!


KINDEREN, VOLWASSENEN EN BABY'S: DECATHLON HEEFT AQUASHOES VOOR HET HELE GEZIN!

Aquashoes maken deel uit van de uitrusting van beginnende snorkelaars, samen met een thermische snorkeltop en een Easybreath-masker. masque EasybreathVoor meer bescherming kun je het hele gezin uitrusten met waterschoenen. Zo kan iedereen zorgeloos van het water genieten. Aquashoes bestaan er in modellen voor kinderen, volwassenen en baby's: voor elk wat wils!

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken