Accessoires

Stand-up paddle accessoires

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
BEST BEOORDEELD
€800
€2590
BEST BEOORDEELD
€400
BEST BEOORDEELD
€2900
€1500
COMPRESSORADAPTER VOOR OPBLAZEN SUPBOARD
COMPRESSORADAPTER VOOR OPBLAZEN SUPBOARD
SIDE ON

COMPRESSORADAPTER VOOR OPBLAZEN SUPBOARD

(7)
Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
BEST BEOORDEELD
€2500
BEST BEOORDEELD
€4000
4.6/5 Op basis van 380 Beoordelingen in de winkels en online

Decathlon biedt je alle nodige uitrusting voor stand-up paddle

Stand-up paddle wint steeds meer aan populariteit onder de watersporten. Decathlon heeft dan ook een uitgebreid gamma accessoires klaar voor stand-up paddle, zodat je deze sport in alle omstandigheden kunt beoefenen voor een slanker figuur, een beter evenwicht en sterkere spieren!


Waarom onze accessoires voor stand-up paddle gebruiken?

Stand-up paddle is een boeiende sport die volop aan populariteit wint, maar die tevens hoogwaardig materiaal vereist: je uitrusting kan het immers zwaar te verduren krijgen in sterke stroming en op golven. Net daarom biedt Decathlon je niet alleen basismateriaal voor stand-up paddle aan, zoals SUP-boards, maar ook het nodige materiaal om je te beschermen. Decathlon denkt steeds aan het plezier en welzijn van zijn klanten en biedt je zowel materiaal voor stand-up paddle aan als aangepaste kleding zoals broeken of bermuda's.


Uitgebreide keuze aan accessoires voor stand-up paddle

Decathlon heeft oog voor je comfort en veiligheid, en stelde een uitgebreid gamma accessoires voor stand-up paddle samen. Uiteraard vind je bij ons ook boards. Zoals altijd zorgen we ervoor dat je een model op jouw maat vindt: je kunt kiezen voor een klassiek board of voor een opblaasbaar board, ideaal voor beginners en recreatieve suppers en verkrijgbaar onder het merk Itiwit of Bic Sport. We verkopen ook peddels met verstelbare lengte. Maar dat is nog niet alles! Decathlon heeft ook tal van andere accessoires voor stand-up paddle zoals pompen voor opblaasbare boards of drijfvesten.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken