Kledij

Dameskledij - kleding dames

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€1000
ECODESIGN
€4500
ECODESIGN
€4500
VERLAAGDE PRIJS
€800
€1500
NIEUWE COLLECTIE
€6000
NIEUWE COLLECTIE
€3600
BEST BEOORDEELD
€400
4.5/5 Op basis van 117552 Beoordelingen in de winkels en online

TECHNISCHE SPORTKLEDIJ VOOR DAMES


Als je gaat sporten, moet je aangepaste kledij dragen, die speciaal ontwikkeld is om mee te sporten, zodat je een optimale bewegingsvrijheid hebt. Ook het comfort speelt natuurlijk een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste kledij. Bovendien moet ze ook aangepast zijn aan de sport die je beoefent. En dat alles zonder in te boeten aan design en elegantie!


FUNCTIONELE SPORTKLEDIJ VOOR DAMES


Sportkledij moet met je mee presteren, en licht en functioneel zijn. Ademende materialen zorgen daarbij voor afvoer van transpiratie. Je kiest ook best voor soepele stoffen die in elke beweging met je lichaam meegaan. De naden moeten zo gemaakt zijn dat ze zo weinig mogelijk wrijving veroorzaken op je huid. Zakken op de juiste plaatsen zijn altijd een voordeel, zo kun je je telefoon en/of andere belangrijke dingen bij je houden tijdens het sporten.


SPORTKLEDING OM JE HELEMAAL OP JE GEMAK TE VOELEN


Sportkledij moet je kiezen op basis van je voorkeuren en van de vereisten die je activiteiten je opleggen. Om vooruitgang te boeken in je sport moet je je namelijk goed in je vel voelen, én goed in je kledij! Zorg er ook voor dat de kledij die je draagt aangepast is aan het seizoen en aan de plek waar je gaat sporten. Zo kies je bij sportsessies in openlucht best voor waterdichte kledij. Bij Decathlon stellen we je een groot gamma aan dameskledij voor, in heel veel kleuren. Sober en klassiek, of liever origineel en trendy? Je zegt het maar!

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken