ECODESIGN
Soortgelijke producten
3D-LOKKRAAI 100
3D-LOKKRAAI 100
3D-LOKKRAAI 100
3D-LOKKRAAI 100
3D-LOKKRAAI 100
3D-LOKKRAAI 100
3D-LOKKRAAI 100
3D-LOKKRAAI 100
3D-LOKKRAAI 100

3D-LOKKRAAI 100

€600
8660243

Ons team van productontwikkelaars, zelf fervente jagers, ontwierp deze lokvogel voor het aantrekken van kraaiachtigen (zwarte kraai en roek).

3D-lokkraai, afgewerkt met matte verf die niet schittert in de zon. Realistische weergave en verhoudingen. Ontwikkeld om je vangkooi voor kraaiachtigen te vervolledigen. Verkocht zonder stang.

Vraag & Antwoord
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Visuele efficiëntie

Realistische verhoudingen, matte verf die niet schittert in de zon.

Slijtvastheid

Hoogwaardige kleuren die bestand zijn tegen zon, regen en wrijving.

Ecodesign

Kunststof gemaakt op basis van 100% gerecycled polyethyleen met hoge dichtheid.

Technische informatie

Reglementering

Respecteer steeds de van kracht zijnde wetgeving inzake de jacht op kraaiachtigen (zwarte kraaien en roeken): de regels kunnen variëren volgens regio of gemeente. Het is dus de taak van de jager om contact op te nemen met zijn jachtfederatie of provinciebestuur, om te weten welke soorten wanneer mogen worden bejaagd en om de nodige vergunningen te krijgen.

De slijtvaste verf: het grote voordeel van deze lokvogel

We beslisten om een matte zwarte verf te gebruiken om het risico op schittering in de zon te verminderen. Deze kwalitatieve verf kreeg ook nog eens een vlambehandeling om de levensduur van het product te verbeteren. We weten dat je dezelfde lokvogels vaak meerdere seizoenen gebruikt, dus wilden we een lokvogel ontwikkelen met kleuren die bestand zijn tegen weersinvloeden, vervoer en opslag.

De stappen die kwamen kijken bij de ontwikkeling van deze lokkraai

Voor deze lokvogel waren vele maanden ontwikkeling nodig. Het begon met het werk van een houtbewerker, wat leidde tot het eerste prototype. Daarna zijn we met 3D-modellen aan de slag gegaan en hebben we verschillende verbeteringen aangebracht in de verhoudingen en de houding, om de lokvogel nog realistischer te maken. Vervolgens deden we tests op het terrein om de effectiviteit van onze lokvogel na te gaan tegenover zeer wantrouwige vogels.

En ook nog met oog voor het milieu?

Tijdens het hele ontwikkelingsproces van deze lokvogel is de milieu-impact leidend geweest. In plaats van gewoon plastic te gebruiken om deze lokvogel te maken, is de milieu-impact door onze ingenieur Clément verkleind. Hoe? Dankzij het gebruik van 100% gerecycleerd polyethyleen met hoge dichtheid: dit gerecycleerd materiaal dat we gebruiken om de romp van deze lokvogel te vervaardigen, is op zijn beurt recycleerbaar aan het einde van zijn levensduur.

Afmetingen en gewicht

Lengte: 37 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte: 12 cm
Gewicht: 225 g

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofddeel 100% Gerecycleerd hogedichtheidpolyethyleen

VOORRAADADVIES

Niet op een vochtige of te zonnige plek bewaren. Verwijder stof, zand en ander vuil met een vochtige doek. Niet met een schuurspons over de lokvogel wrijven tijdens het schoonmaken.

Afbeeldingen

3D-LOKKRAAI 100
3D-LOKKRAAI 100

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord