Soortgelijke producten
Bio fruitrepen aardbei 4x 25 g
Bio fruitrepen aardbei 4x 25 g
Bio fruitrepen aardbei 4x 25 g
Bio fruitrepen aardbei 4x 25 g

Bio fruitrepen aardbei 4x 25 g

€600
€6000/KG
8662032

De zachte bio fruitrepen van OVERSTIM.s zijn 100% natuurlijk en lekker en geven je extra energie (2) voor trainingen en wedstrijden.

Met 50% biologisch fruit en vitamine C van natuurlijke oorsprong die helpt om vermoeidheid te verminderen. Door de zachte structuur heel gemakkelijk te eten tijdens de inspanning.

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Energiewaarde

78 kcal per zachte fruitreep.

Vermindert vermoeidheid

Bron van vitamine C van natuurlijke oorsprong (biologische acerola)

Antioxidant

Bron van vitamine C van natuurlijke oorsprong (biologische acerola)

Samenstelling

50% biologisch fruit en acerola voor een bijzonder lekkere reep.

Eenvoudig transport

Apart verpakt, handig om mee te nemen

Technische informatie

LEKKERE EN NATUURLIJKE ENERGIE

"De biologische zachte fruitrepen van OVERSTIM.s zijn lekker, natuurlijk en geven je extra energie (2): 50% biologisch fruit, een heerlijke fruitige smaak, een smeltende en zachte textuur, vitamine C van natuurlijke oorsprong (bio-acerola) die helpt om vermoeidheid te verminderen. Apart verpakt, heel handig om mee te nemen. Door de zachte structuur zijn de bio fruitrepen van OVERSTIM.s heel gemakkelijk te eten tijdens de inspanning en worden ze makkelijker opgenomen door het lichaam.
"

Gebruik

"Eet tijdens de inspanning ongeveer om de 45 minuten een bio fruitreep van OVERSTIM.s.

Drink 1 tot 2 slokken bio energiedrank van OVERSTIM.s of water nadat je een reep hebt opgegeten."

BIOLOGISCHE INGREDIËNTEN

100% afkomstig uit de biologische landbouw

Overige informatie

Samenstelling

Biologische fruitrepen met aardbeismaak voor sporters. Ingrediënten: Zuiver biologische rietsuiker, biovruchtenpuree 50% (bio-aardbei 26%, biopeer 25%), biotarwestroop, geleermiddel: pectine, geconcentreerd biocitroensap, bio-acerola in poedervorm 0,45% (acerola, maltodextrine), natuurlijk aroma van bio-aardbeien. Vervaardigd in een fabriek waar ook het volgende wordt verwerkt: noten, glutenhoudende granen.

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren, beschermd tegen warmte en vocht.

TESTS

De producten van OVERSTIM.S worden ontwikkeld en gemaakt in ons laboratorium in Frankrijk (Bretagne). Ze zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen deskundigen met een zeer uiteenlopende achtergrond: atleten, ingenieurs, diëtisten, teams van testpersonen. OVERSTIM.s heeft zich altijd gebaseerd op de specifieke kenmerken van iedere sport om innovatieve producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen die beantwoorden aan de eisen van sporters.

Goedgekeurd door

De producten van OVERSTIM.s voldoen aan de AFNOR ANTIDOPINGNORM (NF V 94-001) ter preventie van doping in de sport. Dat geeft je de garantie dat de producten van OVERSTIM.s geen dopingstoffen bevatten, veilig zijn voor amateur- en profsporters en voldoen aan strenge voorschriften voor de selectie van grondstoffen en de productie.

Gebruikersbeoordelingen

Loading