Drinkslang en mondstuk voor waterzak MT500

€500

8493248

Om het mondstuk en drinkslangetje van je Decathlon-waterzak te vervangen.

Vervang de slang en het mondstuk van je Decathlon-waterzak van 1, 2 of 3 l. Gemakkelijker drinken bij elk soort weer: minder temperatuurverschillen, zowel in de zomer als in de winter.

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Modulariteit

Om het slangetje en mondstuk van je Decathlon-waterzak te vervangen.

Compatibiliteit

Geschikt voor alle waterzakken van de merken Forclaz, B'TWIN en Evadict

Technische informatie

Gebruiksadvies

Gebruik water tussen de -20°C en de +40°C. Niet voor: alcohol, vette vloeistoffen (zuivelproducten, olie...). Bij temperaturen onder 0°C even in het mondstuk blazen nadat je hebt gedronken om het water eruit te krijgen, zo vermijd je dat het mondstuk en de slang bevriezen.

Praktisch

Mondstuk met on/off-stand (draai aan het grijze deel van het mondstuk) zodat je geen water verliest tijdens het lopen. Om te drinken moet je het mondstuk op de "ON"-stand zetten en het water aanzuigen door het mondstuk te vervormen met je mond.

Onderhoudsadvies

Maak de waterzak en de slang schoon na elk gebruik, met een gewoon vaatwasmiddel. Dat kan je doen met de borstel- en hangerset van B'TWIN (code: 631585), zeker als je een gesuikerde drank hebt gebruikt. Laat je drank niet langer dan 24 u in de zak. Niet in de vaatwasmachine of de magnetron plaatsen.

Eerste gebruik

3 keer volledig spoelen met helder water voor het eerste gebruik.

Materialen en wetgeving

Onze producten en materialen voldoen aan de geldende normen voor materialen die in contact komen met levensmiddelen. Ze bevatten geen bisfenol A (BPA) in overeenstemming met de geldende Franse wetgeving.

Gewicht en afmetingen

Afmetingen: Ø 0,6 cm x 100 cm
Gewicht: 44 gram

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Binnenband 100% Thermoplastisch polyurethaan Fopspeen 100% Silicone Aan/Uit-systeem 100% Polypropyleen Aansluitklep 100% Hogedichtheidpolyetheen

VOORRAADADVIES

Wassen en laten drogen vooraleer op te bergen. Bij voorkeur op een droge en schone plaats. Je kunt de waterzak ook in de diepvriezer bewaren om schimmelaangroei te voorkomen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Geen alcohol, vetten, magnetron, vaatwasser, water > 40°

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren