FORCLAZ

Drinkslang en mondstuk voor waterzak trekking MT500

€500
Ref. : 8493248

Om het mondstuk en drinkslangetje van je Decathlon-waterzak te vervangen.

Vervang de slang en het mondstuk van je Decathlon-waterzak van 1, 2 of 3 l. Gemakkelijker drinken bij elk soort weer: minder temperatuurverschillen, zowel in de zomer als in de winter.

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Modulariteit

Om het slangetje en mondstuk van je Decathlon-waterzak te vervangen.

Compatibiliteit

Geschikt voor alle waterzakken van de merken Forclaz, B'Twin en Evadict

Technische informatie

Gebruiksadvies

Gebruik water tussen -20 °C en +40 °C. Niet voor: alcohol, vette vloeistoffen (zuivelproducten, olie...). Bij temperaturen onder 0 °C even in het mondstuk blazen nadat je hebt gedronken om het water eruit te krijgen, zo vermijd je dat het mondstuk en de slang bevriezen.

Functies

Mondstuk met on/off-stand (draai aan het grijze deel van het mondstuk) zodat je geen water verliest tijdens het lopen. Om te drinken moet je het mondstuk op de "ON"-stand zetten en het water aanzuigen door het mondstuk te vervormen met je mond.

Onderhoudsadvies

Maak de waterzak en de slang schoon na elk gebruik, met een gewoon vaatwasmiddel. Dat kan je doen met de borstel- en hangerset van B'Twin (code: 631585), zeker als je een gesuikerde drank hebt gebruikt. Laat je drank niet langer dan 24 u in de zak. Niet in de vaatwasmachine of de magnetron plaatsen.

Eerste gebruik

3 keer omspoelen met schoon water voor het eerste gebruik.

Materialen en wetgeving

Onze producten en materialen voldoen aan de normen voor contact met levensmiddelen. Ze bevatten geen bisfenol A (BPA) in overeenstemming met de Franse wetgeving.

Gewicht en afmetingen

Afmetingen: Ø 0,6 cm x 100 cm
Gewicht: 44 gram

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Binnenband 100% Thermoplastisch Polyurethaan Fopspeen 100% Siliconen Aan/Uit-systeem 100% Polypropyleen Aansluitklep 100% Polyethyleen

VOORRAADADVIES

De waterzak afwassen en goed laten drogen voor je hem opbergt. Bij voorkeur op een schone en droge plaats. Je kan de waterzak ook in de vriezer bewaren om schimmelvorming te voorkomen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Enkel geschikt voor sportief gebruik en vanaf de leeftijd van 6 jaar.

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord