DECATHLON

FRUIT JELLIES ENERGIE CITRUSVRUCHTEN VOORDEELPAK 12X 25 G

€800
€2667/KG
Ref. : 8562277

Ons team van gepassioneerde triatleten ontwikkelde deze fruitrepen als bron van snelle energie voor tijdens je wedstrijden en trainingen.

Deze fruit jellies, bedacht door triatleten, smaken heerlijk en barsten van de enkelvoudige suikers: die helpen je bij wedstrijden van langer dan 3 uur om de finish te halen en je armen in de lucht te gooien!

Flavor: Citrusvruchten

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Energiewaarde

84 kcal per reep.

Vermindert vermoeidheid

De vitamines B3, B6 en C helpen vermoeidheid verminderen.

Antioxidant

Vitamine C helpt de lichaamscellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Samenstelling

Met 50% vruchtvlees en natuurlijke aroma's: een eenvoudig en lekker tussendoortje!

Makkelijk te openen / sluiten

Dankzij de kleefstrip zijn de repen heel makkelijk te openen en weer te sluiten.

Eenvoudig transport

Lekker en past zo in je zak!

Technische informatie

EEN NIEUWE FRUITREEP DANKZIJ JULLIE FEEDBACK

Blijkbaar vonden veel klanten dat de vorige versie te veel bleef plakken aan de verpakking en dus niet makkelijk te eten was tijdens het rennen. Hoe hebben we dat probleem aangepakt?
We hebben twee stabilisatoren toegevoegd aan ons recept:
- citroenzuur (dat ook al in het vorige recept zat),
- en natriumcitraat dat we uit citroenen halen.
Het oordeel? Onze 50 testpersonen keurden de reep volmondig goed, zowel voor de smaak als voor zijn smeltende textuur ... die niet bleef plakken!

EEN LOKAAL PRODUCT, ZO HEBBEN WE HET GRAAG

Wil je graag weten waar deze fruit jellies gemaakt worden? Goed, als je aandringt! Kort gezegd, dit sportsnoepje komt tot stand in een klein fabriekje in Zuid-Frankrijk. "We werken er al meer dan vijftien jaar mee samen", aldus voedingsingenieur Juliette.
De appels en peren komen uit de lokale teelt, daar hebben we het zo meteen over. De suiker ook. De andere vruchten importeren we uit Europese landen met een klimaat dat geschikt is om ze buiten te telen

WAAROM ZIT ER APPEL OF PEER IN DE FRUIT JELLIES?

Een goede vraag, zeker als je fruit jellies met citrus- of aardbei-cranberrysmaak hebt gekocht. Geen zorgen, het gaat niet om een of ander bizar bedenksel van onze chef Gertrude. Nee, appels en peren zijn gewoon de twee basisingrediënten van ons recept. Ze worden met zorg geselecteerd in boomgaarden, door onze leverancier waar we het daarnet al over hadden.

EEN PRODUCT VOOR DUURSPORTERS

60 gram koolhydraten (= suikers) per uur dat je sport, dat is wat voedingsdeskundigen aanbevelen voor inspanningen van meer dan 3 uur. Deze fruit jellies van 25 gram bevatten 21 gram koolhydraten, waarvan 16 gram enkelvoudige suikers. We raden aan om de eerste fruitreep na 30 minuten sporten te verorberen. Twee per uur dus (of een fruitreep + een gel of reep), aangevuld met een sportdrank.

GEMAKKELIJK TE OPENEN EN TE SLUITEN!

Vanaf nu hoef je niet langer het plastic met je tanden open te scheuren (waarbij je dan ook nog eens een stukje binnenkrijgt ...). Vanaf nu hoef je niet langer te kiezen tussen de hele reep in één keer op te eten of het overschot zo in je zak te stoppen, met alle (kleverige) gevolgen van dien.
Dankzij de kleefstrip is de verpakking heel makkelijk te openen. En ook weer te sluiten, zodat je snack perfect beschermd is tot je er weer een hap van neemt!

WAT IS HET NUT VAN DE VERSCHILLENDE INGREDIËNTEN?

● Suiker en maltodextrine voor de energie.
● Glucosestroop voor de textuur.
● Glycerol voor de textuur en stabiliteit.
● Pectine voor de textuur. Pectine is een geleermiddel dat ook wordt gebruikt bij het maken van jam en is van nature aanwezig in fruit.
● Acerolapoeder, een superfood en bron van vitamine C!
● Vitamine B1, B3 en B6 tegen de vermoeidheid: want een lach op je finishfoto, daar gaat het toch ook om!
● Voor de andere ingrediënten zie het stukje 'Een nieuwe fruitreep dankzij van jullie feedback'

DE SPORTVOEDING VAN DE TOEKOMST: MILIEUVERANTWOORD EN NOG LEKKERDER

Aube, onze ingenieur op het gebied van ingrediënten:
"Bij het kiezen van de ingrediënten zijn we strenger dan wat de wetgeving voorschrijft. We doen er alles aan om additieven zo veel mogelijk te weren. Als we ingrediënten kiezen, houden we ook rekening met de ethische, milieu- en gezondheidsaspecten. We zetten volop in op eenvoud voor onze recepten en stapje voor stapje zijn we die ambitie aan het waarmaken."

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.025 kg

Overige informatie

Samenstelling

Fruit jellies met grapefruit, citroen, sinaasappel, bevatten maltodextrine en acerola. Bron van vitamine B1, B3, B6 en C. **Vitamine B3 en B6 dragen bij aan een normale energiestofwisseling en gaan vermoeidheid tegen. ***Vitamine C helpt de lichaamscellen beschermen tegen oxidatieve stress. Ingrediënten: Suiker, vruchtvlees 52% (Williams-peer 35%, grapefruit 7%, citroen 7%, sinaasappel 3%), glucosestroop van tarwe, stabilisator: glycerol, maltodextrine 5%, zuurteregelaar: citroenzuur, geleermiddel: pectine, zuurteregelaar: natriumcitraat, acerolapoeder 0,4% (acerola, maltodextrine), etherische oliën van citroen en sinaasappel, vitaminen: thiamine hydrochloride (B1), nicotinamide (B3) en pyridoxine hydrochloride (B6). De grapefruit, citroen, sinaasappel, maltodextrine en het acerolapoeder zijn niet afkomstig uit Frankrijk. Kan sporen bevatten van: GLUTEN*, NOTEN*. * Allergenen

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren.

TESTS

Voor elke smaak nodigen we 50 testpersonen uit (misschien ben jij daar wel bij) om onze fruit jellies uit te proberen tijdens het sporten. Resultaat? Dit nieuwe recept valt nog meer in de smaak dan het vorige. Ook het gemak waarmee je de reep uit de verpakking kan halen, de niet-kleverige structuur en de smeltende textuur zijn volgens onze testpersonen redenen waarom ze deze fruit jellies verkozen!

Afbeeldingen

FRUIT JELLIES ENERGIE CITRUSVRUCHTEN VOORDEELPAK 12X 25 G
FRUIT JELLIES ENERGIE CITRUSVRUCHTEN VOORDEELPAK 12X 25 G
FRUIT JELLIES ENERGIE CITRUSVRUCHTEN VOORDEELPAK 12X 25 G
FRUIT JELLIES ENERGIE CITRUSVRUCHTEN VOORDEELPAK 12X 25 G
FRUIT JELLIES ENERGIE CITRUSVRUCHTEN VOORDEELPAK 12X 25 G

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord