Golfballen Distance 100 12 stuks wit

€700
€059/units

We ontwikkelden deze bal voor beginners (handicap hoger dan 30) die willen kennismaken met golfen op een echte baan.

De nieuwe bal Distance 100 heeft een kleinere ecologische voetafdruk.

Vraag & Antwoord
Kleur: Sneeuwwit
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel
ECODESIGN
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5

PRODUCTVOORDELEN

Ecodesign

Ecodesign

Geoptimaliseerd ontwerp, voor een kleinere ecologische voetafdruk

Afstand

Afstand

Respecteert de afstanden van de balvlucht zoals bepaald door de golfregels

Zachtheid

Zachtheid

Deze bal geeft een harde baltoets.

Richtingcontrole

Richtingcontrole

Gemiddelde grip op de greens.

Sterk

Sterk

De surlyn-toplaag maakt deze bal wat steviger.

TECHNISCHE INFORMATIE

Kleinere milieu-impact

Wanneer je start met golf, speel je veel ballen kwijt. Een bal die in de natuur belandt, heeft onvermijdelijk een impact. Die impact beperken was dan ook onze prioriteit bij de ontwikkeling van de Distance 100 2021. Eerder dan de prestaties te verbeteren of de prijs nog wat terug te schroeven, moest het erom gaan dat deze bal een lagere impact op het milieu zou hebben.

Niets gaat verloren

We besloten allereerst om alle materiaalresten uit het productieproces te hergebruiken bij de vervaardiging van deze bal.
Uit onderzoek bleek dat we tot 22% materiaal konden hergebruiken in de kern, tot 33% voor de gele toplaag en zelfs tot 50% voor de witte toplaag, zonder dat onze ballen aan prestatiekwaliteit zouden moeten inboeten.

Less is more

Alle golfballen, mat én glanzend, worden gevernist. Dat maakt ze mooier en sterker, maar niet echt ecologisch. Daarom krijgt de Distance 100 geen vernislaagje.
Dat doet totaal niets af aan zijn prestaties. We vroegen aan beginnende golfers of hun dat stoort. Voor de meerderheid maakte het helemaal niet uit. Meer nog, als het beter is voor het milieu, waarom dan twijfelen? Dus twijfelden we niet en weren we vanaf nu de vernis.

Duurzame economie

Dankzij onze ingrepen in het productieproces van de golfbal Distance 100 besparen we 125 ton CO² per jaar. Dat is het equivalent van 125 retourtjes Parijs-New York.

Precies oplijnen

In het hele assortiment hebben we de oplijnstreepjes op de ballen uit het Inesis-assortiment voor 2021 herbedacht. Oplijnen gaat nu efficiënter, en als je de streepjes niet gebruikt, hinderen ze ook minder. En in combinatie met de nieuwe Inesis-putters gebeurt er iets magisch!

Technische kenmerken

Constructie: 2-piece
Toplaag: Surlyn (ionomeer)
Kern: rubber
Compressie: 95
Aantal dimples: 440

Waarom zijn we goedkoper?

Bij Inesis willen we golfers niet extra laten betalen voor zaken die niet bijdragen aan hun spel. Daarom beperken we zoveel mogelijk het aantal tussenstappen bij de productie en de distributie.
We sponsoren geen tornooien of profspelers en investeren niet in dure reclamecampagnes.
Zo kunnen we onze ballen aan een faire prijs aanbieden aan de spelers.

Onderhoudsadvies

Reinig je bal zo vaak mogelijk en indien mogelijk zelfs voor elke slag, zowel bij tee-shots als bij het putten. Controleer je bal regelmatig zodat je er zeker van bent dat hij in goede staat is en je dus een betere balvlucht en meer precisie garandeert.

Is de Distance 100 geschikt voor wedstrijden?

Ja, je kan de Distance 100 gebruiken voor amateurwedstrijden. De R&A-homologering is enkel vereist voor professionele tornooien. Om de kostprijs en de milieu-impact te beperken, varieert de samenstelling van de bal naargelang de beschikbare materiaalresten op het moment van de productie. Daardoor kunnen we deze bal niet homologeren. Elke bal afzonderlijk voldoet wel aan de R&A-homologatiecriteria (vluchtafstand, maat en gewicht).

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofddeel 100% Butadieenrubber Schaal 100% Surlyn

TESTS

Om je de allerbeste technische producten te kunnen aanbieden, worden onze golfballen onderworpen aan de volgende tests:
CONTROLE VAN AFSTAND, ZACHTHEID BIJ DE IMPACT, EFFECT, DUURZAAMHEID VAN DE TOPLAAG.

Die tests worden uitgevoerd door onze ervaren testpersonen en ook door robots in het lab.

Goedgekeurd door

We hebben vertrouwen in onze golfers om onze golfaccessoires te beoordelen en goed te keuren. We houden rekening met hun mening en opmerkingen over onze artikelen en brengen indien nodig aanpassingen aan. Hieronder kun je lezen wat onze klanten van de bal Inesis Distance 100 vonden, en natuurlijk kun je zelf ook je mening geven en op die manier meewerken aan de verbetering ervan.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord