Gps-hardloophorloge Forerunner 55 zwart

€16000
Recupel : €005
Ref. : 8758300

Dit eenvoudig te gebruiken gps-sporthorloge helpt sporters van ieder niveau om hun statistieken op te volgen en hun doelen te bereiken.

Ontdek het plezier van hardlopen met deze eenvoudig te gebruiken smartwatch die je tips geeft om te trainen en vorderingen te boeken

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Meting van de parameters

Snelheid, afstand, tempo, hartslag aan de pols, ritme

Coaching

Trainingsprogramma's Garmin Coach of maak je eigen trainingen aan

Precisie

PacePro-technologie om een streefsnelheid vast te leggen

Waterdicht

50 m

Autonomie

Smartwatch modus: tot 2 weken Gps-modus: tot 20 uur

Connectiviteit

Geïntegreerde tracking- en veiligheidsfuncties

Technische informatie

GARMIN COACH

Die gratis trainingen op maat geven je tips van deskundige coaches en gratis trainingsschema's die je kunt aanpassen aan je mogelijkheden en doelen. Trainingen worden direct naar je horloge gesynchroniseerd.

DAGELIJKSE TRAININGSSUGGESTIES

Om persoonlijke trainingstips te krijgen, raadpleeg je de aanbevolen dagelijkse looptrainingen van verschillende intensiteit naargelang je trainingshistoriek, lichamelijke conditie en recuperatietijd.

PACEPRO™ TECHNOLOGIE

Om je te helpen je strategie te plannen voor de dag van de wedstrijd, begeleidt je smartwatch je, dankzij zijn gps, op routes of afstanden geselecteerd in de app Garmin Connect™.

TIJDSDOEL

Wil je weten of je je doel zult halen? Selecteer een afstand en op het display wordt je verwachte aankomsttijd getoond.

HARDLOPEN OP EEN ATLETIEKBAAN

Wanneer je je snelheid wil verbeteren, gebruik je een profiel voor hardlopen op een atletiekbaan van 400 m om de afstand nog nauwkeuriger te meten.

FUNCTIES OM SLIM TE RECUPEREREN

Het is heel belangrijk dat je lichaam tussen twee trainingen in de tijd krijgt om te herstellen. Na elke training geeft de recuperatiefunctie aan hoe lang je moet wachten voor je weer een grote inspanning mag doen.

MULTISPORT

Breng afwisseling in je trainingen met profielen voor hardlopen op de atletiekbaan of virtueel hardlopen, zwemmen in een zwembad, pilates, HIIT en zelfs ademhalingsoefeningen.

TRACKING- EN VEILIGHEIDSFUNCTIES

Als je je onveilig voelt of je horloge registreert dat er een ongeval is gebeurd, dan verzenden de hulp- en ongevaldetectiefuncties je locatie naar de contacten voor noodgevallen.

Garantie

2 jaar

Gebruikersbeoordelingen