Hardloopschoenen met carbonplaat voor dames KD900X LD

€18000
Ref. : 8801428

Onze atleten werden bij het ontwerp van de KD900X LD betrokken, om loopsters zoals jullie beter te laten presteren op langeafstandswedstrijden.

Ben je klaar om jezelf te overstijgen en je record te verbeteren? Dankzij het VFOAM PLUS, een nieuw schuim, en de carbonplaat wordt je marathon puur genieten!

Kleur: Sneeuwwit / Pastel munt

  • 37 Niet online beschikbaar
  • 38 Niet online beschikbaar
  • 39 Niet online beschikbaar
  • 40 Niet online beschikbaar
  • 41 Niet online beschikbaar
  • 42 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Energieteruggave

Optimale energieteruggave dankzij de carbonplaat en VFOAM PLUS!

Demping

Een nieuw schuim, VFOAM PLUS, voor een ideale demping tijdens een marathon.

Lichtgewicht

170 g in maat 38, voor een meer dynamische schoen.

Pascomfort

Het nieuwe mesh van het knit bovenwerk is comfortabel.

Technische informatie

ONTWIKKELD IN SAMENWERKING MET ONZE PROFSPORTERS

In 2022 wilde Yoann Kowal, een van de eerste atleten van het KIPRUN-team, zijn eerste marathon lopen, in Londen. In enkele maanden tijd heeft ons team van productontwikkelaars, onder de begeleiding en het toeziend oog van Yoann, die kan bogen op 15 jaar ervaring met topsportniveau, een technisch meesterwerk gerealiseerd dat dynamiek, demping en lichtheid combineert. Dankzij die samenwerking werd een schoen gemaakt die records kan breken.

DE BESTE COMBINATIE: DEMPING EN DYNAMIEK

De KD900X LD geeft dynamiek en demping een nieuwe betekenis, dankzij het volledig nieuwe VFOAM PLUS-schuim en een carbonplaat. VFOAM PLUS zorgt voor de ideale vering, zodat je bij elke pas het beste van jezelf kan geven. Het absorbeert schokken en levert je explosieve energie voor snellere en langere wedstrijden.

GETEST EN GOEDGEKEURD DOOR ONZE INTERNATIONALE ATLETEN

Onze atleten hebben hun records verpulverd dankzij de KD900XLD, die zijn volledige potentieel heeft laten zien. Onze atleet Bravin Kiptoo heeft op de 10 km van Madrid de 11e beste tijd in de geschiedenis gelopen, 27m02s, dezelfde tijd als legende Haile Gebrsellasie. Méline Rollin, onze Franse atlete, eindigde in 2023 18e op het wereldkampioenschap halve marathon in Riga, met een tijd van 1h10m35s.

EEN LICHTE SCHOEN OM BETER TE PRESTEREN

R&D-studies hebben aangetoond dat een lichtere schoen de loopprestaties kan verbeteren dankzij een betere energiebesparing. We hebben bij de ontwikkeling van de KIPRUN KD900X LD geen enkele toegeving gedaan op het vlak van comfort. We kozen voor lichte materialen en bedachten een nieuw, geoptimaliseerd zoolontwerp. Resultaat: de schoen KIPRUN KD900XLD weegt 170 g in maat 38 en is hiermee nog 10% lichter dan zijn voorganger, de KD900X.

EEN IDEALE DROP VOOR DE MARATHON

Dankzij de drop van 4 mm bieden onze hardloopschoenen een heel natuurlijke voetafrol en een optimaal comfort. Maak je klaar voor je langeafstandswedstrijden zonder risico op hinder.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Bovenwerk van de schoen 85% Polyester, 7% Thermoplastisch Polyurethaan, 5% Polyurethaan, 3% Polyester Buitenzool van 58% Ethyleen Vinyl Acetaat, 25% Synthetisch rubber, 10% Koolstof, 7% Polyether Blok Amide Voering en sok 50% Polyester, 50% Polyester

VOORRAADADVIES

Je schoenen zijn je allerbeste loopmaatjes, draag er dus goed zorg voor. Berg ze op een droge, geventileerde plek op, uit de buurt van hitte, om ze in topconditie te houden.

TESTS

Al onze schoenen werden getest op gebruiksgemak door een extern en onafhankelijk testpanel, in omstandigheden die identiek zijn aan degene die jij kan tegenkomen in de praktijk. We willen ons product zo objectief mogelijk testen, ontwikkelen en goedkeuren, zodat jij in alle rust kunt hardlopen.

Goedgekeurd door

Goedgekeurd door de wereldtop: Bravin Kiptoo, die op de 10 km van Madrid de 11e beste tijd in de geschiedenis liep, 27m02s, dezelfde tijd als legende Haile Gebrsellasie. En Méline Rollin, onze Franse trots, in 2023 18e op het wereldkampioenschap halve marathon in Riga, met een tijd van 1h10m35s, kozen beide voor de KD900X LD om hun grenzen te verleggen.

Afbeeldingen

Hardloopschoenen met carbonplaat voor dames KD900X LD
Hardloopschoenen met carbonplaat voor dames KD900X LD
Hardloopschoenen met carbonplaat voor dames KD900X LD
Hardloopschoenen met carbonplaat voor dames KD900X LD

Video

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord