HARDLOOPSCHOENEN MET CARBONPLAAT VOOR HEREN KD900X LD

€18000
Ref. : 8801426

Onze sporters werden bij de ontwikkeling van de KD900X LD betrokken, om hardlopers zoals jij beter te laten presteren op langeafstandswedstrijden.

Ben je klaar om jezelf te overstijgen en je record te verbeteren? Dankzij een nieuw VFOAM PLUS-schuim en de carbonplaat wordt je marathon puur genieten!

Kleur: Sneeuwwit / Pastel munt

 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 42 undefined
 • 42,5 undefined
 • 43 undefined
 • 43,5 undefined
 • 44 undefined
 • 44,5 undefined
 • 45 undefined
 • 46 undefined
 • 47 undefined

Onze diensten:

 • Gratis afhaling in de winkel
 • Gratis levering vanaf €59
 • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
 • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Energieteruggave

Optimale energieteruggave dankzij de carbonplaat en het VFOAM PLUS-schuim!

Demping

Een nieuw schuim in VFOAM PLUS voor ideale demping tijdens een marathon.

Lichtgewicht

206 g in maat 42, voor een dynamischere schoen.

Pascomfort

Het nieuwe mesh van het knit bovenwerk zorgt voor veel draagcomfort.

Technische informatie

COCREATIE MET ONZE PROFESSIONELE SPORTERS

In 2022 wilde Yoann Kowal, een van de eerste sporters van het KIPRUN-team, zijn eerste marathon lopen, in Londen. In enkele maanden tijd heeft het team, onder de begeleiding en het toeziend oog van Yoann, met 15 jaar ervaring op hoog niveau, een technisch meesterwerk ontwikkeld dat dynamiek, demping en lichtheid combineert. Dankzij die cocreatie konden we een schoen ontwikkelen waarmee je records kan breken.

DE BESTE COMBINATIE: DEMPING EN DYNAMIEK

De KD900X LD geeft dynamiek en demping een nieuwe betekenis, dankzij het volledig nieuwe VFOAM PLUS-schuim en een carbonplaat. De KD900x LD, die gekenmerkt wordt door een boog onder de schoen, versoepelt en geeft bij elke voetafrol energie terug. Het VFOAM PLUS-schuim zorgt voor de ideale rebound, zodat je bij elke stap het beste van jezelf kan geven. Het absorbeert schokken en levert je explosieve energie voor snellere en langere wedstrijden.

GETEST EN GOEDGEKEURD DOOR ONZE INTERNATIONALE SPORTERS

Onze sporters hebben hun records verpulverd dankzij de KD900X, die zijn volledige potentieel heeft laten zien. Onze atleet, Bravin Kiptoo, heeft op de 10 km van Madrid de 11e beste tijd in de geschiedenis gelopen, 27m 02s, dezelfde tijd als legende Haile Gebrselassie. Méline Rollin, onze Franse atlete, eindigde in 2023 18e op het wereldkampioenschap halve marathon in Riga, met een tijd van 1h 10m 35s.

LICHTHEID IN DIENST VAN JOUW PRESTATIES

R&D-studies toonden aan dat een lichtere schoen de hardloopprestaties kan verbeteren dankzij meer energiebesparing. We hebben bij het ontwikkelen van de KIPRUN KD900X LD niets ingeboet aan comfort. We kozen voor lichtere materialen en optimaliseerden het zoolontwerp. Het resultaat: de schoen KIPRUN KD900X weegt 206 gram in maat 42, nog 10% lichter dus dan het vorige model, de KD900X.

DROP

Drop van 4 mm

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Bovenwerk van de schoen 85% Polyester, 7% Thermoplastisch Polyurethaan, 5% Polyurethaan, 3% Polyester Buitenzool van 58% Ethyleen Vinyl Acetaat, 25% Synthetisch rubber, 10% Koolstof, 7% Polyether Blok Amide Binnenkant van 50% Polyester, 50% Polyester

VOORRAADADVIES

Je schoenen zijn je allerbeste loopmaatjes, zorg er dus goed voor. Berg ze op een droge, geventileerde plek op, uit de buurt van hitte, om ze in topconditie te houden.

TESTS

Al onze schoenen werden getest op gebruiksgemak door een extern en onafhankelijk testpanel, in omstandigheden die identiek zijn aan wat jij kunt tegenkomen in de praktijk. We willen ons product zo objectief mogelijk testen, ontwikkelen en goedkeuren, zodat jij in alle rust kunt hardlopen.

Goedgekeurd door

Goedgekeurd door de wereldtop: Bravin Kiptoo, die op de 10 km van Madrid de 11e beste tijd in de geschiedenis liep, 27m 02s, dezelfde tijd als legende Haile Gebrselassie, en Méline Rollin, onze Franse trots, in 2023 18e op het wereldkampioenschap halve marathon in Riga met een tijd van 1h 10m 35s, kozen beiden voor de KD900X LD om hun grenzen te verleggen.

Afbeeldingen

HARDLOOPSCHOENEN MET CARBONPLAAT VOOR HEREN KD900X LD
HARDLOOPSCHOENEN MET CARBONPLAAT VOOR HEREN KD900X LD
HARDLOOPSCHOENEN MET CARBONPLAAT VOOR HEREN KD900X LD
HARDLOOPSCHOENEN MET CARBONPLAAT VOOR HEREN KD900X LD

Video

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord