Kogelbeschermers voor paard 500 zwart 2 stuks

€1500
8529059

Deze kogelbeschermers werden door de ingenieurs van Fouganza ontwikkeld om de achterbenen van je paard te beschermen en garanderen comfort en stevigheid.

Geschikt voor tochtjes, trainingen en wedstrijden. De kogelbeschermers 500 JUMP zijn aanpasbaar aan elk paard en zorgen voor een optimale bescherming en comfort!

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Bescherming tegen schokken

Bescherming tegen schokken

Een stevige schaal en een schuim dat de pees beschermt.

Draagcomfort

Draagcomfort

Een optimaal comfort dankzij het zachte schuim binnenin.

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Brede aanpasbare sluitingen, gemakkelijk te hanteren en te verstellen.

Veelzijdigheid

Veelzijdigheid

Veelzijdigheid ten top: ontworpen voor trainingen, tochtjes en wedstrijden.

Onderhoudsgemak

Onderhoudsgemak

Even met een borstel of vochtige spons erover en ze zijn weer als nieuw.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een comfortabele bescherming:

Onze ontwikkelaars streven ernaar om producten te ontwerpen die efficiëntie en comfort combineren en ervoor zorgen dat je paard zich op zijn gemak voelt tijdens trainingen. Daarom hebben ze een veelzijdige kogelbeschermer ontwikkeld die geschikt is voor elk paard. Het nieuwe schaalontwerp in soepel en stevig plastic bekleed met zacht schuim van 6 mm binnenin omhult het been van je paard, voorkomt wrijving en beschermt het kogel en de pezen tegen schokken.

In combinatie met de open of gesloten peesbeschermers 500 JUMP:

Voor een optimale bescherming van de benen van je paard kun je deze kogelbeschermers combineren met de peesbeschermers 500 Jump. Ze zijn gemaakt van dezelfde materialen en garanderen dus dezelfde bescherming, hetzelfde comfort en dezelfde aanpasbaarheid voor de benen van je paard. Het geheel, beschikbaar in heel wat kleuren, respecteert de geldende wedstrijdreglementen bij jumping (Club, Amateur en Jonge paarden). Nu moet je alleen nog een onberispelijk parcours afleggen!

Geschikt voor alle disciplines:

De kogelbeschermer 500 Jump is gemakkelijk en snel aan te brengen en is geschikt voor verschillende disciplines. Ideaal voor dressuurtraining en jumping, maar ze bieden ook bescherming tijdens wandeltochtjes. Deze uitrusting is ook geschikt voor wedstrijden aangezien ze de geldende wedstrijdreglementen respecteert (Club, Amateurs, Jonge paarden)!

Voor elk paard:

Omdat alle paarden verschillend zijn, is de kogelbeschermer 500 JUMP ontworpen om zich aan te passen aan de meeste paarden, zo kunnen ze allemaal genieten van een aangepaste, comfortabele en efficiënte uitrusting. Dankzij het synthetisch schuim met groot draagcomfort binnenin en de verstelbare klittenbandsluitingen, ligt de bescherming dicht bij het been. De schaal is tevens getest op verschillende rassen van paarden, zodat een optimale aanpasbaarheid gegarandeerd kon worden.

Bescherm de benen van je paard:

Indrukwekkend door hun formaat maar daarom niet minder fragiel! En de pezen van paarden moeten wel degelijk beschermd worden! Zorg tijdens trainingen en wedstrijden voor een optimale bescherming van de benen met aangepaste beschermers of bandages. Want een tik van het hoefijzer van een ander been is snel gebeurd en kan een blessure veroorzaken! De 500 JUMP is gemakkelijk aan te trekken en zorgt voor een echte bescherming.

Onderhoudsgemak:

De kogelbeschermer 500 Jump is technisch, stevig, aanpasbaar aan elk paard en tevens ook gemakkelijk in onderhoud. Door de modder gegaloppeerd? Laat je beschermers drogen en borstel ze vervolgens goed af, zeker op de plaatsen waar ze in rechtstreeks contact staan met de benen van je paard. Indien nodig kun je er nog met een vochtige spons over gaan. Of je kunt ze helemaal afspoelen. Ziezo, je kogelbeschermers zijn weer zo goed als nieuw!

Afmetingen:

M = CS:
Lengte: 27,6 cm.
Hoogte: 14,5 cm
L = FS:
Lengte: 30 cm.
Hoogte: 15,5 cm

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Beschermhoes 100% Thermoplastisch polyurethaan Stof op rug 100% Polyester Schuimplastic 100% Foamed Nitril Butadiene Rubber

VOORRAADADVIES

Laten drogen en bewaren op een schone en goed verluchte plaats.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Kogelbeschermers voor paard 500 zwart 2 stuks
Kogelbeschermers voor paard 500 zwart 2 stuks

Vraag & Antwoord