Soortgelijke producten
KRAAIENCARROUSEL
KRAAIENCARROUSEL

KRAAIENCARROUSEL

€4500
8583015

Deze kraaiencarrousel is een geweldig hulpmiddel om kraaien en roeken te lokken.

Deze carrousel met 3 ronddraaiende kraaien is gemakkelijk te bedienen met de on/off-knop. Het voordeel? De carrousel draait rond om de lokvogels op natuurlijke wijze te laten bewegen.

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Zichtbaarheid

Realistische imitatie, 3 fluwelen kraaien die in het rond draaien.

Eenvoudig transport

Demonteerbaar om gemakkelijk te vervoeren.

Gebruiksgemak

Mechanisme met on/off-knop om de lokkers te laten ronddraaien.

Technische informatie

Wetgeving

We raden aan om voor gebruik contact op de nemen met je plaatselijke jachtfederatie om alle informatie te verkrijgen met betrekking tot het gebruik van dit type apparatuur.

Wat is het doel van deze carrousel?

De kraaiencarrousel is een onmisbaar hulpmiddel bij de afschot van kraaiachtigen (kraaien en roeken). Samen met de lokkers die je hebt opgesteld rond je aanzitplek, zorgen de 3 bewegende lokvogels ervoor dat vogels gemakkelijker landen (kraaiachtigen zijn voortdurend in beweging, speurend naar voedsel in het veld). Gemakkelijk te vervoeren en compact, past in een draagtas (bijvoorbeeld onze tas voor lokvogels met een inhoud van 120 l).

Waaruit bestaat de kraaiencarrousel?

De carrousel bestaat uit een onderstel (met daarin de motor en het mechanisme om de lokvogels zelf te laten ronddraaien), drie afneembare ijzeren staven, 3 poten en 3 lokvogels in fluweel. Het geheel is uit elkaar te nemen (de kraaien worden op het uiteinde van de staven bevestigd, die op hun beurt in de hiervoor voorziene openingen in het onderstel worden gestoken) zodat je de carrousel gemakkelijk kan meenemen tot aan je aanzitplek.

Hoe werkt dit accessoire?

De carrousel werkt op 3 AA/R6-batterijen (niet meegeleverd). Doe de batterijen in het batterijvak (onder het onderstel), steek dan het onderstel in de grond. Zorg ervoor dat de carrousel goed stabiel en evenwichtig staat, ook wanneer de staven ronddraaien. Steek die laatste in de daartoe voorziene openingen en bevestig dan de drie kraaien op het uiteinde van elke staaf. Druk op de on/off-knop opzij van het onderstel om de carrousel te starten of te laten stoppen.

Garantie

2 jaar

Gebruikersbeoordelingen

Loading