Lijnentrekker Modular

€3500
Ref. : 8527257

Onze ontwerpers, zelf voetballers, ontwikkelden dit innovatieve product voor je trainingen. Combineer met de Modular-kegels om je eigen lijnen uit te zetten.

Hou je van wat afwisseling in je training? Gebruik onze lijnentrekker, baken het terrein op jouw manier af en creëer eindeloos nieuwe oefeningen!

Kleur: Carbongrijs / Graniet / Fluorood

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Modulariteit

Breng variatie aan in je oefeningen: compatibel met de Modular kegels.

Gebruiksgemak

Het rolelastiek (25 meter) rolt heel snel af en weer op.

Gemakkelijk te leren

Om echte lijnen te creëren, voor een duidelijke afbakening.

Zichtbaarheid

Breed fluo-oranje elastiek, zodat je de lijn goed kunt zien.

Technische informatie

Maak kennis met de Modular-reeks

Door trainingen te observeren en uitvoerig te overleggen met trainers, konden we de behoeften ontwaren voor een goede organisatie van de diverse oefeningen: afbakenen, aangeven, ontwijken ... Ons assortiment Modular biedt één antwoord op alle behoeften, met trainingsaccessoires die je naar wens kan aanpassen en uitbreiden: dankzij eenvoudige en ingenieuze technische oplossingen zijn alle producten van de reeks met elkaar te combineren zodat je eindeloos veel mogelijkheden krijgt.

Wat zijn modulaire trainingsaccessoires?

"Als nieuwkomer in de familie zie je ook in onze lijnentrekker het DNA van ons modulaire assortiment: je kunt hem combineren met de Modular kegels voor extra stabiliteit en om je oefeningen met lijnen te variëren, differentiëren en personaliseren.
Bovendien kan je met dit heel eenvoudige systeem het elastiek niet alleen snel uitrollen, maar ook snel weer oprollen, wat heel wat tijd bespaart."

Een uniek concept voor specifieke oefeningen

Voor het concept van onze lijnentrekker haalden we inspiratie bij de haspel: een opgerold elastiek, dat je uittrekt door aan de bovenkant te trekken, en gemakkelijk en snel weer terug op kunt rollen om het op te bergen. Daarom heb je de modulaire kegels nodig, die de nodige stabiliteit meegeven om aan het elastiek te kunnen trekken. Eenvoudig en ongelooflijk handig!

Een hulpmiddel voor onze trainers

Het gebruik van hoedjes om een terrein af te zetten heeft nogal wat nadelen: het is een heel gedoe om ze te plaatsen en dat saaie werkje kost heel wat tijd! We willen het leven van trainers gemakkelijker maken en hebben daarom een product uitgedacht waarmee je snel een lijn kunt creëren, voor een waaier aan mogelijke oefeningen.

Een woordje van ons ontwerpteam over de technische uitdagingen

Bij de ontwikkeling van onze lijnentrekker hebben we heel wat afwegingen moeten maken. Het elastiek moest lang genoeg zijn om een veld te verdelen (25 meter), maar het eindproduct mocht niet te groot zijn. De verzwaarde kegels mochten niet te zwaar zijn, maar moesten wel zwaar genoeg zijn dat de trainer in een handomdraai een lijn kon trekken. En omdat het onze missie is om onze producten voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, moest dat allemaal ook voor een aantrekkelijke prijs.

Uitgebreid getest

De prioriteit van ons Kipsta-team is altijd om producten te ontwerpen die volkomen veilig in gebruik zijn. Dat is niet anders voor deze lijnentrekker! Dit innovatieve product voor de voetbalwereld heeft met succes een heel aantal tests doorstaan om er zeker van te zijn dat het elastiek geen valrisico met zich meebrengt, zelfs niet voor spelers die met noppen voetballen.

Wil je nog een stapje verder gaan in je trainingen? Probeer de DECATHLON COACH.

De Decathlon Coach-app is ontwikkeld voor sporters die trainingsschema's willen volgen opgesteld door gediplomeerde coaches. Er was al hardlopen en wandelen, en nu vind je in de app ook speciale schema's voor individuele voetbaltrainingen. Download nu snel de gratis app: https://www.decathloncoach.com/nl/home/

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofddeel 60% Polypropyleen, 40% Polyoxymethyleen Elastische strook 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen weer en wind. Zo gaat je product langer mee!
Laat het elastiek na gebruik in de regen uitgerold opdrogen voor je het terug oprolt.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Afbeeldingen

Lijnentrekker Modular
Lijnentrekker Modular
Lijnentrekker Modular
Lijnentrekker Modular
Lijnentrekker Modular
Lijnentrekker Modular
Lijnentrekker Modular

Video

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord