Markeerschijven 12 stuks oranje geel

€1700
€142/stuk
Ref. : 8803492

Onze ontwikkelaars, zelf voetballers, ontwierpen deze flat markers waarmee je een plek kan aanduiden of veld afbakenen zonder dat ze het spel hinderen.

Markeer zonder het spel te hinderen! Met deze stevige platte markeringen kan je een zone afbakenen, ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Stevigheid

Omdat de schijven plat zijn, kan het geen kwaad als iemand erop trapt.

Gebruiksgemak

Omdat de schijven plat zijn, kan het geen kwaad als iemand erop trapt.

Tractie

Met opening in het midden, zodat spelers er niet op uitglijden

Grip

De markeerschijven verschuiven niet op een harde ondergrond.

Technische informatie

Maak kennis met een nieuwkomer in de Essential-reeks: platte markeringen voor de training.

Door trainingen te observeren en uitvoerig te overleggen met trainers, konden we de behoeften in kaart brengen voor een goede organisatie van de oefeningen: afbakenen, ontwijken... Onze Essential-reeks vormt het perfecte antwoord op die behoeften: met slimme, toegankelijke producten die een belangrijke functie vervullen (afbakenen, richting aangeven...) voor leuke en efficiënte trainingen in alle leeftijdscategorieën. Met deze platte markeringen kan je het speelveld afbakenen. Volg het verhaal!

Ons productontwikkelingsteam van fervente voetballers vertelt over de eigenheid van de Essential-reeks

"Om mooi te passen in de Essential-reeks, moesten de platte markeringen de iconische pijlvorm krijgen. En om helemaal in de stijl te blijven, maakten we ze in fluo-oranje, de kleur die onze reeks typeert en zorgt voor een betere zichtbaarheid, zowel binnen als buiten."

Uitgedacht voor indoor en outdoor trainingen

Platte markeringen of flatmarkers zijn belangrijk voor de voetbaltrainer omdat je er een plek mee kan aanduiden en/of een zone afbakenen zonder het baltraject te beïnvloeden. Het soepele materiaal dat antislip is op een harde ondergrond, kan echter wel glad worden buiten (door vocht, regen...). Daarom lieten we in het midden van de driehoek een opening zodat de spelers een zone hebben met grip, voor meer veiligheid.

Een in de praktijk geteste betrouwbaarheid en stevigheid

We hoeven niet meer te bewijzen dat onze materialen lang meegaan in een zaal. Maar hoe zit dat buiten, met spelers die noppen dragen? Dit product werd getest tijdens rugbytrainingen, met de bijbehorende extreme omstandigheden. Tijdens zo'n sessie werd er flink op getrapt, maar behielden onze markeringen hun vorm en doeltreffendheid!

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofddeel 100% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen weer en wind. Zo gaat je product langer mee!

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord