SUBEA

Mondstuk duiksport SCD heren dubbele dichtheid silicone zwart

€1000
Ref. : 8334357

Ons team van Subea heeft dit mondstuk voor ademautomaat ontwikkeld in 2 siliconendichtheden, zodat het comfortabeler aanvoelt aan het tandvlees.

Een uitstekend, anatomisch mondstuk, ontwikkeld in samenwerking met orthodontisten, om het oude mondstuk van je automaat te vervangen. Twee siliconendichtheden, voor extra comfort in de mond.

Kleur: ZWART

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Mondcomfort

Twee siliconendichtheden, voor extra comfort in de mond.

Anatomisch ontwerp

Dankzij de exclusieve vorm zit dit mondstuk aangenaam en stabiel in de mond.

Vlotte montage / demontage

Past op elke ademautomaat. Vastzetten met een spanbeugel.

Technische informatie

De ademautomaten van Subea: exclusief anatomisch mondstuk!

Deze mondstukken werden ontworpen om een uitstekend comfort te bieden dankzij hun anatomische vorm, ontwikkeld samen met orthodontisten. De exclusieve vorm van dit mondstuk maakt het gemakkelijker om het in de mond te houden dankzij de vleugels aan het gehemelte, de tongsteun, de verschillende diktes van het materiaal (mono- of bidensiteit) die rekening houdt met de sluithoek van de kaak.
Dit mondstuk is in twee siliconendichtheden en dus comfortabeler aan het tandvlees.

Onderhoudstips

Gebruik nooit solventen of producten op basis van koolwaterstoffen om zelf je ademautomaat te reinigen of te smeren. Gebruik nooit een spuitbus, de drijfgassen kunnen de kunststoffen aantasten.

Garantie op de artikelen

Op de artikelen van Subea-Tribord is 2 jaar garantie (volgens de wetgeving in elk land) te rekenen vanaf de datum van aankoop en 2 jaar garantie bij een verborgen gebrek (volgens de wetgeving in elk land) te rekenen vanaf het moment dat het verborgen gebrek wordt vastgesteld.
Onze artikelen zijn bedoeld voor sportief, niet-professioneel gebruik. Schade veroorzaakt door schokken, een verkeerd gebruik of normale slijtage valt niet onder de garantie.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Onderstel 100% Siliconen

VOORRAADADVIES

Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen uit de buurt van ozonproducerende bronnen. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Voor duiken is een attest van een monitor nodig.

TESTS

Onze technische partner: Planet Ocean (een PADI-duikcentrum met 5 sterren) gevestigd in het Water Sports Center by Decathlon in Hendaye - Frankrijk. Het centrum gebruikt het hele jaar door SUBEA-duikmateriaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van SUBEA: vanaf het ontwerp met onze productmanagers, designers en ingenieurs tot de langetermijntesten met de hulp van de duikers van het centrum (zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding).

Goedgekeurd door

Alle ademautomaten van Subea werden ontwikkeld door middel van gebruikstests en praktische tests (statische, dynamische en biomechanische analyse) in samenwerking met DAN Europe*, als deskundige en onafhankelijk consultant.
*DAN Europe (Divers Alert Network Europe) is een internationale medische en onderzoeksorganisatie zonder winstoogmerk voor de veiligheid en gezondheid van duikers.

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord