Arginine 1000 - 30 Tabletten

€1999
€2499 -20%
*Van ‪9/7/2024‬ tot ‪1/1/2025‬

Stimuleert de bloed- en zuurstofvoorziening naar de spieren en verhoogt zo het aeroob vermogen.

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Ceres Pharma NV

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Arginine is een semi-essentieel aminozuur; m.a.w. onder normale omstandigheden maakt de mens zelf arginine aan. Het kan essentieel worden onder bepaalde omstandigheden, waarmee bedoeld wordt dat het dan via de voeding moet worden ingenomen.

Arginine heeft veel verschillende functies in ons lichaam. Arginine is de precursor van het vaatverwijdende stikstofmonoxide of NO. Dit betekent dat het lichaam stikstof uit het aminozuur arginine aanmaakt. Stikstofproductie stimuleert de bloedvoorziening. Bij bloedvaten die wijder zijn, is er een betere bloed- en dus ook zuurstofvoorziening naar de actieve spieren. L-arginine verhoogt het aeroob vermogen.

Etixx Arginine 1000 bevat ook ijzer dat een normaal zuurstoftransport in het lichaam ondersteunt en bijdraagt aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Voor wie kan Etixx Arginine 1000 voordelig zijn?
Gezien zijn positieve effect op de bloedvoorziening, is Arginine 1000 vooral voordelig voor duursporters (lopen, fietsen, triatlon …).

Technische informatie

Voedingswaarde

Per 3 tabletten- L-Arginine: 3000mg, Ijzer: 8.4mg (60% refferentie-inname)

Overige informatie

Samenstelling

L-arginine - Vulstof: microkristallijne cellulose - Antiklontermiddelen: Magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide - Ijzerbisglycinaat.

Gebruikersbeoordelingen