Magnetische Pedalen Sport2 - 100N

€10750

Magped Sport2 magnetische pedalen zijn multifunctioneel, simpel en van top kwaliteit.

Kleur: GRIJS

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Sport & Go

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Kies je voor klik- of normale platformpedalen? Het is een eeuwige vraag die vooral mountainbikers bezig houdt. Magped biedt de gulden middenweg met magnetische pedalen. Je zit dankzij de magneten vast maar hebt wel de mogelijkheid om lekker snel je voet los te maken wanneer je even moet stoppen of bijna valt. De Magped pedalen zijn ontwikkeld voor de fietser die de voordelen van zowel klik- als platformpedalen wenst te combineren.
Deze multifunctionele en simpele magnetische Sport2 pedalen van Magped zijn beschikbaar in verschillende kleuren en met verschillende magneetsterktes. Je kiest afhankelijk van je lichaamsgewicht tussen 100N (<65kg), 150N (65-90kg) of 200N (>75kg).
Afhankelijk van de gekozen magnetische sterkte wordt de schoen op zijn plaats op de pedalen gehouden met een trekkracht tot 15kg. Je voet losrukken van je pedaal is erg simpel en kan zowel via een horizontale als verticale beweging ten opzichte van de pedaal. 
Eigenschappen:

  • Inbegrepen: 1 paar pedalen, magneten, magneetschroeven in 2 lengtes, inbussleutel en metalen plaatjes voor de SPD-schoen
  • Compatibel met SPD
  • Gewicht per magneetsterkte: Sport 100: 420gSport 150: 440gSport 200: 458g

Gebruikersbeoordelingen