Soortgelijke producten
Clear Whey - Green Apple - 500g
Clear Whey - Green Apple - 500g
Clear Whey - Green Apple - 500g
Clear Whey - Green Apple - 500g
Clear Whey - Green Apple - 500g

MATCHU SPORTS

Clear Whey - Green Apple - 500g

€3295
€6590/kg

Klaar voor de revolutie op supplementengebied? Clear whey appel van Matchu Sports is heerlijk, ontzettend licht en dorstlessend. 20g eiwit per shake en slechts 85 kilocalorieën!

Flavor: Appel
Maat:
500 G
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Matchu Sports

Beschrijving

"Verander voor altijd hoe je jouw eiwitshakes drinkt. De clear whey (apple) isolate drink van Matchu Sports is hét alternatief op de melkachtige shake die je gewend bent.

Dit heerlijke eiwitdrankje is de perfecte dorstlesser voor na het trainen en bevat ook nog eens gigantisch veel eiwitten. Iedere scoop van 25g bevat maar liefst 20g eiwit.

Het hoge eiwitgehalte is niet het grootste voordeel aan dit supplement. Vooral de smaak en het feit dat het drankje zo ontzettend licht is zal je aangenaam verrassen. Na één slok weet je het eigenlijk al: dit is je nieuwe lievelingssupplement. En het allermooiste: iedere shake bevat minder dan 90 kcal!

Je voegt één maatschep toe aan 350ml water en schudt het drankje goed in een shakebeker. De beker zal zich volledig vullen met schuim. Geen zorgen, als je de beker 30 seconden laat staan met de deksel open trekt al het schuim weg. De eiwitten worden gehaald uit dezelfde bron als onze reguliere eiwitshakes. Whey ontstaat uit een bijproduct van melk. De whey die gebruikt wordt in onze shakes is afkomstig van melk uit Europese landen (Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk). Bovendien wordt de melk gewonnen van koeien die compleet vrij zijn van groeihormonen. Ook is de whey vrij van schadelijke toevoegingen."

Technische informatie

STAAT

Nieuw

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading