Pack Assortiment van 10 gels x 30 g

€1990
€6634/KG

8837342

Pack van 10 energiegels voor een maximale efficiëntie tijdens het sporten.

Voor een energie op maat van je inspanning, de omstandigheden en het moment, heeft OVERSTIM.s een pack samengesteld met 10 energiegels voor optimale resultaten

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Energiewaarde

De gels leveren 80 tot 84 kcal.

Technische informatie

Een assortiment van 10 gels voor je sportwedstrijd

"Omdat je energiebehoefte verschilt naargelang het moment, het parcours, de omstandigheden en je eigen capaciteiten, heeft OVERSTIM.s een pack samengesteld met 10 energiegels voor optimale resultaten. Het pack met een assortiment van 10 gels is ideaal bij een sportwedstrijd (marathon, trail running, fietsen, triatlon ...) en stemt precies overeen met je behoeften tijdens een wedstrijd.

"

4 ENERGIX GELS 3 ANTIOXIDANT GELS 2 COUP DE FOUET GELS 1 RED TONIC GEL

Langeafstand gels voor duursporten
Antioxidant gels voor een goede spierwerking
Gels die direct energie geven voor lastige stukken
Gel voor intensieve inspanningen om je maximale energie te geven

4 Energix gels: energie voor lange afstanden

De Energix gel van OVERSTIM.s is specifiek ontwikkeld voor duursporten (marathon, trail, fietsen, triathon enz.). Hij levert je de nodige energie om te blijven presteren de hele wedstrijd lang.

3 antioxidant gels: energie met antioxiderende werking

De antioxidant gel van OVERSTIM.s draagt bij tot een goede spierwerking dankzij zijn hoge magnesiumgehalte. De werking wordt nog eens versterkt door antioxidanten en vitamines B1, B3 en B6.

2 Coup de fouet-gels: direct energie

De Coup de Fouet-gel van OVERSTIM.s is je beste bondgenoot op intensieve wedstrijdmomenten (lastige momenten, beklimmingen enz...) en vlak voor de finish.

1 Red tonic-gel: de energie voor intensieve inspanningen + cafeïne

De Red tonic-gel van OVERSTIM.s kan je tijdens de wedstrijd gebruiken op een moment dat je zo snel mogelijk maximale energie nodig hebt om optimaal te kunnen presteren.

Overige informatie

Samenstelling

ANTIOXIDANT GEL - ingrediënten: glucosestroop, water, fructose, geconcentreerd citroensap, magnesiumcitraat, magnesiumglycerofosfaat, zout, poeder van gojisap (0,2%) (geconcentreerd sap van gojibessen (droog extract 70%), maltodextrine), natuurlijk aroma van citroen (voor de citroensmaak), natuurlijke aroma's van aardbei, zwarte bes en frambozen (voor de rode vruchten-smaak), natuurlijk aroma van appel (voor de appelsmaak), zinkgluconaat, vitamines: B1 (thiamine), B6, E, B3 (niacine). COUP DE FOUET® - ingrediënten: glucosestroop, water, zout, geconcentreerd citroensap, ontdooide koninginnegelei (0,3%), poeder van acaïsap (0,1%) (geconcentreerd acaïsap 15 - 30%, maltodextrine), poeder van acerolasap (0,1%) (geconcentreerd sap van acerolabessen (droog extract 50%), maltodextrine), natuurlijk citroenaroma (voor de citroensmaak), natuurlijke aroma's van frambozen, zwarte bes en aardbei (voor de rode vruchten-smaak), vitamines: B1 (thiamine), B6.ENERGIX® - ingrediënten: glucosestroop, water, maltodextrine, fructose, natuurlijk aroma (voor de karamel met zoute boter-smaak), vertakte aminozuren (leucine, isoleucine, valine) (0,6%), natuurlijke aroma's van frambozen, zwarte bes en aardbei (voor de rode vruchten-smaak), zout, geconcentreerd citroensap, natuurlijk citroenaroma (voor de citroensmaak), vitamines: B1 (Thiamine), B6.RED TONIC® - ingrediënten: glucosestroop, water, droog extract van guarana (droog extract van guarana 10%, maltodextrine) (0,7%), zout, geconcentreerd citroensap, vloeibaar extract van ginsengwortel (0,2%), natuurlijke aroma's van munt en eucalyptus, aroma's, vitamines: B1 (thiamine), B6.

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren, beschermd tegen warmte en vocht.

TESTS

De ontwikkeling en productie van de OVERSTIM.s-producten zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen deskundigen met een zeer uiteenlopende achtergrond: atleten, ingenieurs, voedingsdeskundigen en testteams. OVERSTIM.s heeft zich altijd gebaseerd op de specifieke kenmerken van iedere sport om innovatieve producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van sporters.

Goedgekeurd door

De producten van OVERSTIM.s voldoen aan de Franse AFNOR ANTIDOPINGNORM (EN 17444 V94 - 02) ter preventie van doping in de sport. Dat geeft je de garantie dat de producten van OVERSTIM.s veilig zijn voor amateur- en profsporters en voldoen aan strenge voorschriften voor de selectie van grondstoffen en de productie.

Gebruikersbeoordelingen

Loading