ASICS

Padelschoenen voor heren Gel Dedicate 8 wit oranje

€7500
Ref. : 8832457

De Gel Dedicate 8 van Asics is de referentie voor beginners die optimale ondersteuning en veel comfort en stabiliteit willen.

Bovenwerk in mesh met daarboven kunstleer. Gemengde buitenzool en Trusstic-systeem voor meer stabiliteit. EVA-schuim gecombineerd met GEL-demping. Gewicht: 330 g (in maat 43)

 • 40 3
 • 41,5 3
 • 42,5 3
 • 43,5 3
 • 44 3
 • 45 3
 • 46 3

Onze diensten:

 • Gratis afhaling in de winkel
 • Gratis levering vanaf €59
 • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
 • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Stabiliteit

Het Trusstic-systeem in de tussenzool zorgt voor veel stabiliteit.

Grip

Specifiek dessin voor een uitstekende grip op padelterreinen.

Demping

Het EVA-schuim in combinatie met het GEL-systeem zorgt voor een zeer goede schokabsorptie.

Ademend vermogen

Bovenwerk met mesh voor een goede afvoer van de transpiratie.

Technische informatie

Duurzaamheid

Asics draagt al sinds lang zorg voor de planeet en neemt maatregelen om duurzaamheid te garanderen. Dat tonen ze aan door schoenen te maken die gerecycled polyester bevatten. Bovendien vermindert de verftechniek die werd gebruikt voor de binnenzool het waterverbruik (met ongeveer 33%) en de carbonuitstoot (met ongeveer 45%).

Zoolpatroon: visgraat

Dit zoolpatroon wordt ook wel pijl- of golfvormig genoemd, de zool wordt ook clay zool genoemd. Je herkent een visgraatprofiel aan de parallelle zigzaglijnen. Wie regelmatig padel speelt zal bijna altijd kiezen voor dit type zool omdat het een goede grip biedt zonder dat dit ten koste gaat van lange glijbewegingen achteraan de baan. Daarnaast is een visgraatprofiel ook duurzamer en ideaal voor wedstrijden op ingezand kunstgras.

Tussenzool: EVA-schuim

Deze schoen biedt een uitstekende combinatie van duurzaam comfort en ondersteuning dankzij het in de tussenzool geïnjecteerde EVA-schuim dat zorgt voor een meer dynamische respons.

GEL-technologie

Strategisch geplaatst gel aan de hiel en voorvoet om de impact (op het moment van afzet met de hiel) te verminderen en bij te dragen tot een soepele afwikkeling. Anderzijds vermindert de gel onder de voorvoet de schokken bij de beweging naar voren. De belangrijkste voordelen van die technologie zijn: comfort, stabiliteit en demping.

TRUSSTIC-technologie

Extra ondersteuning. Zacht materiaal onder het midden van de voet (dat doorheen de buitenzool gaat) en zowel rotatie als torsie van de buitenzool controleert. Kortom, een technologie die tot doel heeft de voet te stabiliseren voor een natuurlijke en efficiëntere manier van lopen.

Draaipunt

Aangezien je bij padel voortdurend van looprichting verandert, heeft Asics beslist om zijn schoenen te voorzien van een draaipunt waardoor je de voet gemakkelijker kan draaien. Het gaat om een rond element onder de voorvoet.

Bovenwerk in mesh: je voeten blijven droog tijdens het spelen

De Dedicate 8 van Asics heeft een bovenwerk in bijzonder ademend en heel soepel mesh dat je voeten fris houdt voor een optimaal comfort.

Hoe padelschoenen kiezen?

Padelschoenen hebben een grote invloed op je winkansen, let dus bij aanschaf op verschillende aspecten: het comfort (de juiste maat, de materialen enz.); de demping (technologieën die zorgen voor een goede demping, zoals Gel bij Asics); de stabiliteit (veters, een textiel band die rond de enkel gaat en ervoor zorgt dat je voet stevig vast zit); de slipvastheid (robuuste zolen) en de duurzaamheid.

Garantie

2 jaar

Afbeeldingen

Padelschoenen voor heren Gel Dedicate 8 wit oranje
Padelschoenen voor heren Gel Dedicate 8 wit oranje
Padelschoenen voor heren Gel Dedicate 8 wit oranje
Padelschoenen voor heren Gel Dedicate 8 wit oranje

Video

Gebruikersbeoordelingen

Loading