PRODUCTVOORDELEN

Grip

Grip

Nat imitatiesuède biedt bijzonder veel grip in de regen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Geschiedenis van het artikel

Om ervoor te zorgen dat je beter kunt spelen in de regen, hebben we dit materiaal in imitatiesuède ontwikkeld, dat meer grip biedt wanneer het vochtig is.

De productontwikkeling bij Inesis

We streven ernaar kleding te ontwikkelen die altijd comfortabel zit tijdens het golfen, ongeacht je niveau. INESIS, dat is een team gepassioneerde golfers die, dankzij jouw opmerkingen, elk artikel steeds verder verbeteren opdat de golfsport synoniem zou blijven staan voor genieten.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Handpalm 100% Polyester Handrug 72% Polyester, 28% Polyamide Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bewaar de handschoenen plat op een droge plaats zodat er geen ongewenste geurtjes ontstaan. Als de handschoenen nat zijn, laat je ze aan de lucht drogen voordat je ze weer in je tas stopt.

TESTS

Deze handschoen is getest op slijtvastheid om de weerstand te controleren tegen wrijvingen van de grips van clubs. Die tests worden geregeld uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen worden nageleefd gedurende het hele productieproces.

Goedgekeurd door

We hebben vertrouwen in onze golfers om onze producten te beoordelen en goed te keuren. We houden rekening met hun mening en feedback, en brengen indien nodig aanpassingen aan. Je kunt de beoordelingen van onze klanten over de handschoenen hieronder lezen. Waarom ook niet zelf meewerken aan de verbetering van onze producten en je mening geven?

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Handwas

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord