Trailschoenen voor dames MT3 paars/saliegroen

€9000
Ref. : 8852094

Onze ontwikkelaars, zelf fervente trailers, maakten deze schoen voor trails en ultratrails van 0 tot 170 km, in de bergen of op rotspaden.

De MT3, de waardige opvolger van de MT2, heeft een steviger bovenwerk en een bredere zool in een betrouwbare schoen voor veilige lange tochten op lastig terrein.

Kleur: ZWART / Neon lavender / Green sorbet

 • 36 undefined
 • 37 undefined
 • 37,5 undefined
 • 38 undefined
 • 38,5 undefined
 • 39 undefined
 • 39,5 undefined
 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 42 undefined

Onze diensten:

 • Gratis afhaling in de winkel
 • Gratis levering vanaf €59
 • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
 • Minimum 2 jaar garantie

Technische informatie

Een schoen die elke afstand en ondergrond aankan.

Om je bij te staan op elke afstand, hebben we de MT3 ontwikkeld: een schoen die zich helemaal op zijn gemak voelt op alle trails, van korte wedstrijden tot ultratrails. Thierry, productmanager bij Kalenji, noemt hem ook wel de avonturier onder de trailschoenen. Betrouwbaar, veilig en stabiel, geschikt voor elke afstand en elk terrein ... De MT3 staat je bij in de bergen, ook op de meest rotsachtige en grillige ondergronden.

Grip en antislip:

Bij Decathlon vinden we jullie input en feedback heel belangrijk. Onze teams zijn ermee aan de slag gegaan om het rubber van de zool en de noppen te verbeteren. De zool bijt zich echt vast in de ondergrond, ook als die rotsachtig of glad is, en je grip is op elk moment perfect.

Een flexibelere trailschoen …

Dankzij jullie hebben we de nieuwe MT3 ook flexibeler gemaakt: de rubberen zool heeft opengewerkte zones tussen elke nop. Doordat de schoen buigzamer is, ren je soepeler en wikkel je de voet beter af. Zo loop je vrij op snelle stukken, zonder beklemd gevoel.

Loop in alle veiligheid over rotsachtig terrein

Vertrouwen hebben in je trailschoenen is van cruciaal belang voor betere prestaties en om optimaal van je trailtocht te genieten. De MT3 is de perfecte trailpartner. Hij brengt je overal, in elk weer. De teenkap vooraan en opzij beschermt je tenen als je tegen een steen stoot. Verder hebben we de zool in het midden van de voet breder gemaakt, voor nog meer stabiliteit.

Een schoen op maat van jouw loopstijl

Omdat elke trailrunner een andere loopstijl heeft, hebben we bij Decathlon het K-Only-concept ontwikkeld. Dankzij de aanwezigheid van een dichter schuim onder het eerste middenvoetsbeentje zijn onze hardloopschoenen perfect aangepast aan elke loopstijl, en beperken ze de risico's op blessures.

Lagere drop voor een natuurlijke loopstijl

In deze nieuwe versie van onze trailschoen hebben we de drop verlaagd tot 8 mm. Deze hoogte geeft je een natuurlijke loopstijl en is ideaal voor zowel dagelijkse runs als ultratrails.

Nadat je veters gestrikt zijn, vergeet je ze helemaal!

Niks zo lastig als je veters die losgaan tijdens een trail, zeker als je er ook nog eens door kunt vallen. De platte en soepele veters van de M3 blijven perfect vast met één enkele knoop. In het veterzakje kan je ze bovendien wegstoppen, zo loop je ongehinderd en vergeet je ze helemaal.

De zoektocht naar de juiste maat

Trailschoenen in de juiste maat zijn van cruciaal belang om je loopstijl te optimaliseren, je goed te voelen in je schoenen en veilig te kunnen traillopen. Controleer tijdens het passen de positie van je voet en aarzel niet om een stukje met de schoenen te lopen om te zien hoe je voeten reageren. Soms kan een halve maat écht een verschil maken, aarzel dan ook niet om je schoenen te passen!

Praktijk- en duurtests

Om zeker te zijn van de kwaliteit van ons product heeft de MT3 verschillende tests ondergaan:
- Stevigheidstests in ons lab
- Tests in echte omstandigheden in de Montagne de la Sainte Victoire, door ervaren trailers en trailsters
- Vergelijking van de buigzaamheid, demping en slijtvastheid van het mesh tussen het oude en het nieuwe model.

Overige informatie

Samenstelling

Bovenwerk van de schoen 50% Polyester, 20% Thermoplastisch Polyurethaan, 10% Polyamide, 10% Synthetisch rubber, 10% Thermoplastisch Polyethyleen Binnenkant van 100% Polyester Buitenzool van 80% Ethyleen Vinyl Acetaat, 20% Synthetisch rubber

VOORRAADADVIES

Om ervoor te zorgen dat je schoenen langer meegaan, stop je er tussen twee trainingen in proppen krantenpapier in om het vocht te absorberen.

TESTS

Deze schoen is getest door talloze trailers en trailsters, op de meest uiteenlopende terreinen. De Kiprun Trail MT2 werd vooral gewaardeerd om zijn comfort en bescherming. Hij werd ook onderworpen aan mechanische tests in het lab.

Afbeeldingen

Trailschoenen voor dames MT3 paars/saliegroen
Trailschoenen voor dames MT3 paars/saliegroen
Trailschoenen voor dames MT3 paars/saliegroen
Trailschoenen voor dames MT3 paars/saliegroen
Trailschoenen voor dames MT3 paars/saliegroen
Trailschoenen voor dames MT3 paars/saliegroen
Trailschoenen voor dames MT3 paars/saliegroen
Trailschoenen voor dames MT3 paars/saliegroen
Trailschoenen voor dames MT3 paars/saliegroen
Trailschoenen voor dames MT3 paars/saliegroen
Trailschoenen voor dames MT3 paars/saliegroen

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord