Bikinitop voor surfen Mae Hosu triangel met schuifcups en uitneembare pads

€7.00 −28%
€500
*Van 2-10-2020 en zolang de voorraad strekt

Ontworpen voor: beginnende surfsters die op kleine golven surfen. Geschikt voor tochtjes met een supboard en snorkelen.

Dit triangeltopje met schuifcups, met uitneembare pads, bedekt meer of minder van de borsten, is verstelbaar op de rug en aan de nek en afgewerkt met elastieken in de boord.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ROZE

Maat:

maatwijzer
PROMO
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10

PRODUCTVOORDELEN

Positiebehoud in de golven

Design bestudeerd om goed te blijven zitten in kleine golfjes.

Borstondersteuning

Lichte ondersteuning, geschikt voor kleine tot middelgrote boezems.

Verstevigend

Uitneembare pads die de borsten liften.

Droogtijd

Snel droog dankzij de stof op basis van polymeer.

TECHNISCHE INFORMATIE

JE BENT EEN BEGINNENDE SURFSTER

Je begint met surfen of je surft maar een paar keer per jaar, op vakantie of tijdens een surf trip. Je blijft in water waar je kunt staan, in hele kleine golfjes dicht bij het strand. Je surft omdat je graag in het water bent en geniet van het gevoel. Wanneer je surft, val je vaak, maar je valt in golven met weinig kracht. Wij hebben voor jou een groot assortiment badpakken en bikini's ontworpen die geschikt zijn voor occasioneel surfen en aangepast zijn aan elk figuur.

Figuurtype

De triangeltop met schuifcups is bij velen favoriet en geschikt voor bijna elk figuur, in het bijzonder voor de kleine en gemiddelde buste. Hij zit erg comfortabel omdat je hem kunt knopen in de nek en op de rug, dankzij de verschuifbare cups kun je zelf kiezen hoe veel je wilt bedekken. Door zijn ontwerp en zachte stoffen is deze bikini erg comfortabel. De uitneembare pads liften op subtiele wijze de borsten.

TEST OP STABILITEIT IN DE GOLVEN

Wij ontwerpen bikini's en badpakken waarvan we beloven dat ze goed blijven zitten in de golven. Om ze te beoordelen, doen wij een beroep op een panel van minstens 12 surfsters met een verschillende lichaamsbouw, die een testprotocol volgen in het zwembad, in onze ontwerpkantoren in Hendaye. Dit protocol is bedoeld om na te bootsen wat een surfster doormaakt wanneer ze wordt meegenomen door een golf. Als de test met succes wordt doorstaan, testen we onze badkleding in reële omstandigheden in zee.

Wat zijn voorgevormde cups?

Pads zijn een slimme oplossing die werd ingewerkt in de bikinitop om een mooie, vollere boezem te creëren. Anders dan bij losse schuimstof vullingen zijn er geen naden en heb je dus ook geen last van irritatie. Tribord heeft aan jou en aan je comfort gedacht en pads geïntegreerd in de meeste van zijn modellen.
De pad kan uitneembaar zijn, zodat je de top een halve maat groter of kleiner kunt maken.

Deze top heeft uitneembare pads.

Dankzij uitneembare pads is de maat minder strikt en kun je het bovenstukje een halve maat groter of kleiner maken.

Aanpasbaar

Het voordeel van verschuifbare cups is dat je zelf kunt kiezen hoe veel of hoe weinig je bedekt, volgens de omvang van je buste.

Voering

Deze top is volledig gevoerd en is dus weinig doorzichtig wanneer hij nat is.

Pasvorm droog en nat

Om ervoor te zorgen dat je bikini of badpak perfect zit in het water, moet je het juiste model kiezen op het droge, want de stof rekt uit in het water. We raden je dus aan om goed de maat te kiezen. In het pashokje moet je bikini of badpak goed aansluiten: je moet je ondersteund voelen. Sommige stoffen bevatten elastaan, dat soepel wordt en uitrekt in het water.

WIL JE JE BADPAK OF BIKINI OMRUILEN?

De maat of het model bevalt je niet? Je wilt het artikel omruilen in je Decathlon-winkel? Geen probleem, let er alleen op dat je het etiket niet van het kledingstuk knipt wanneer je het wil omruilen.

Olaian, het surfmerk van Decathlon

Olaian, gevestigd in Hendaye in het zuidwesten van Frankrijk, is het nieuwe surf- en bodyboardmerk van Decathlon. In onze kantoren dicht bij het water kunnen wij op een en dezelfde dag een badpak ontwerpen én testen in zee om te controleren of het goed blijft zitten in de golven.

Wat is het merk OLAIAN?

De surfartikelen van Tribord worden omgedoopt tot OLAIAN, het nieuwe Decathlon-merk dat zich specifiek richt op surfen, bodyboarden en skimboarden. Geleidelijk worden de vermeldingen op al onze surfartikelen vervangen. Het zou dus kunnen dat jouw product nog een ander logo heeft dan dat op de afbeelding.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor regelmatig gebruik in chloorwater.

TESTS

Dit product werd uitvoerig getest in ons lab in Hendaye, om te verzekeren dat de kwaliteit volstaat voor het beoogde gebruik: tests op de elasticiteit en de stabiliteit van de stof, op de bestandheid van de kleuren tegen schuren, wassen, zeewater, chloor en zonlicht en op de algemene wasbestendigheid.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten