Soortgelijke producten
Volleybal V900 wit/rood
Volleybal V900 wit/rood
Volleybal V900 wit/rood
Volleybal V900 wit/rood
Volleybal V900 wit/rood
Volleybal V900 wit/rood
Volleybal V900 wit/rood
Volleybal V900 wit/rood
Volleybal V900 wit/rood

Volleybal V900 wit/rood

€3500
8408660

Deze bal werd officieel erkend en goedgekeurd voor professionele wedstrijden door de FIVB. Geschikt voor intensief gebruik door expert volleyballers.

Onze ingenieurs ontwierpen deze FIVB-bal voor al je volleybaltrainingen en -wedstrijden. Het iconische design met 12 panelen zorgt voor stabiliteit, stevigheid en balans, voor nog betere prestaties.

Vraag & Antwoord
Kleur: ROOD
Maat: maatwijzer
5
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Balgevoel

Aangename baltoets, zowel bij slaan als bij vangen.

Levensduur

In het laboratorium getest op 10.000 slagen met een snelheid van 50 km/u.

Stuiteren

Deze volleybal voldoet aan de officiële FIVB-normen.

Gewicht

Deze volleybal weegt tussen 260 en 280 g en voldoet aan de officiële normen.

Technische informatie

ALLSIX, een nieuw volleybalmerk is geboren.

Wij bij Decathlon steken volleybal in een nieuw jasje, met een nieuwe naam die je mooiste aanvalsbewegingen, passes en services tijdens het volleyballen begeleidt: ALLSIX. ALL voor de volleybalploeg en SIX voor de zes spelers op het veld. Laat je overtuigen door ons nieuwe volleybalmerk!

Comfortabele baltoets

Om je meer spelcomfort te kunnen bieden, ging ons Allsix-team het veld op om te spreken met expert volleyballers en -sters. "Voor een aangename baltoets wilden we de materialen van de buitenbal zo puur mogelijk houden. Het resultaat is een bal die bij het opvangen van een venijnige aanval minder pijn doet dan andere ballen," legt Fiona, onze ingenieur, uit.

Licht en duurzaam, zodat je kunt spelen als de echten

De bal voldoet aan alle erkenningsvoorwaarden van de internationale federatie (FIVB). Niet alleen op vlak van gewicht (tussen 260 en 280 gram), maar ook op vlak van het aantal panelen, het soort materialen en de duurzaamheid. Onze ballen worden zelfs getest aan strengere eisen dan die van de FIVB: deze bal weerstond 10.000 slagen aan 50 km/u tegen een stalen plaat. Aan het einde van de test was hij niet vervormd en behield hij nog altijd de juiste druk.

Een iconisch en uniek design in de volleybalwereld

Onze designers, zelf ook fervente volleyballers en -sters, ontwierpen het exclusieve design van deze bal. De manier waarop de synthetische stroken of panelen rond de binnenbal zijn aangebracht is uniek in de volleybalwereld. De meeste volleyballen worden gemaakt met 18 panelen. Wij kozen echter voor 12 panelen, voor nog betere prestaties.

Een betere zichtbaarheid

Om je volleybaltraining nog aangenamer te maken, gaven wij deze bal een duidelijke visuele identiteit mee, zodat hij altijd goed zichtbaar is op het veld. "We wilden een bal die zichtbaar is bij het draaien, een design die de beweging in de verf zet," vertelt Paulo, productmanager en ex-topspeler.

Gecontroleerde balvlucht

Binnenin hebben wij voor een uitgebalanceerde binnenbal gezorgd, dat wil zeggen dat we een rubber schijf als tegengewicht hebben aangebracht tegenover het ventiel. Het doel? De bal stabieler en evenwichtiger maken in trainingen en wedstrijden.

Altijd de juiste druk!

We kunnen het niet genoeg herhalen, een goed opgeblazen volleybal staat garant voor een geslaagd spel, of toch bijna! Neem de tijd om de bal de juiste druk te geven in overeenstemming met de aanwijzingen die je op de bal aantreft.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Materiaal buitenkant 100% Polyurethaan Behuizing 80% Isobutyleen-isopreenrubber - butyl, 20% Natuurlijk rubber - latex

VOORRAADADVIES

Weet je wat we bedoelen met "de naald bevochtigen" om goed zorg te dragen voor je volleybal? Doe gewoon een beetje water op de balnaald van de pomp als je de bal opblaast!

GEBRUIKSAANWIJZING

Je gebruikt deze bal best enkel binnen.

Goedgekeurd door

De Franse volleybalfederatie (FFVB) en de internationale volleybalfederatie (FIVB).

Vergelijkbare producten

Video

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord